2777
2789
عنوان

بچه ای که سه ماهگی حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 31 پست
سه ماهگی نشنیدم ولی من هشت ماهه دیدم که کلمه میگه و زیر یکسال هم دیدم که جمله بندی میکنه.

هفت ماهگی کلمه گفتم اره یکم زود حرف زدم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من وقتی یک سال و هفت ماهه بودم رفته بودیم کیش

تو هواپیما به مامانم به صورت سلیس گفتم:مامانی!من از هوا پیما میترسم

و اینقدر روان بوده که به پدرم گفتن:بچه زیر دوسال تون همینه؟!

و مجدد شناسنامه من رو چک کردن

سه ماهه واقعا زوده!!!

بعید میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دختر خودم مامان رو میگفت سه ماهگی البته اوما میگفت نه مامان و زیر دوسال زبون وا کرد

منم همین بودم ولی میگن اصوات هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

الان چه جوری ای؟سر زبون داری؟؟ولی ماشالله داری واقعا ۳ماهگی

عین ادم عادی

تنها چیزی هس که دارم

منطقی نمیاد برام بچه سه ماهه حرف نمیزنه

چرا بدبخت 🥲

کلی درس نخونده نمره های.....

آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی دایی

و ژوژه یعنی جوجه

۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته کوتاه مثلا ۴ ۵ کلمه ای

ما میگیم اول زبون بود بعد بدنیا اومد ماشالله 

الانم شبیه گوینده ها حرف میزنه و دایره لغاتش خیلی بالاست ماشالله

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
من وقتی یک سال و هفت ماهه بودم رفته بودیم کیشتو هواپیما به مامانم به صورت سلیس گفتم:مامانی!من از هوا ...

من اون زمان کلا جمله های زیادی میگفتم زیر دوسال رسما حرف زدم ولی موافقم باز هم سه ماهگی حرف زدن عادی نیس اصلا🥲

آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی داییو ژوژه یعنی جوجه۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته ...

خودمم همینم

منم همین بودم ولی میگن اصوات هس

چرا باید اصوات باشه وقتی به روی من فقط میگفت درصد کمی از بچه ها باهوشن وزود راه می افتن الانم که ۳/۵سالشه خیلی بیشتر از سنش میدونه وسوالای بزرگ منشانه داره عاقل تر از همسناشه بنظر خودم که ازهوشش بخودم رفته غیرعادی ام نیس اصلا

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی داییو ژوژه یعنی جوجه۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته ...

البته من ۷ماهگی اینا رو گفتم یک سال و۸کامل حرف زدم

چرا باید اصوات باشه وقتی به روی من فقط میگفت درصد کمی از بچه ها باهوشن وزود راه می افتن الانم که ۳/۵ ...

چشم ادم گول میزنه بچه ها ادراک ندارن و هرچقدر بزرگ تر شن درک میکنن اونقدر هم نباید فاصله باشه

البته من ۷ماهگی اینا رو گفتم یک سال و۸کامل حرف زدم

ماشالله 

بچه ها باهم فرق دارن

پسر خواهرم تا دوسالگی فقط عمه میگفت به همه مرد و زن

بعدش راه افتاد😁

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ماشالله بچه ها باهم فرق دارنپسر خواهرم تا دوسالگی فقط عمه میگفت به همه مرد و زنبعدش راه افتاد😁

چه ناز🥹