atana_zeba مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 عنوان بچه ای که سه ماهگی حرف میزنه | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 31 پست مامانم میگه اولین کلمه ای که گفتی ماما بود که سه ماهگی گفتی زیر دوسال جمله بندی کردی اصلا امکان دارهچون زیر دوستل یعنی یه سال و۸ماه که معقوله ولی سه ماهگی اصلا امکان داره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1403/12/26 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 سه ماهگی نشنیدم ولی من هشت ماهه دیدم که کلمه میگه و زیر یکسال هم دیدم که جمله بندی میکنه. هفت ماهگی کلمه گفتم اره یکم زود حرف زدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
کیمیاگرقانون عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 1469 من وقتی یک سال و هفت ماهه بودم رفته بودیم کیشتو هواپیما به مامانم به صورت سلیس گفتم:مامانی!من از هوا پیما میترسمو اینقدر روان بوده که به پدرم گفتن:بچه زیر دوسال تون همینه؟!و مجدد شناسنامه من رو چک کردنسه ماهه واقعا زوده!!!بعید میدونم
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 بله دختر خودم مامان رو میگفت سه ماهگی البته اوما میگفت نه مامان و زیر دوسال زبون وا کرد منم همین بودم ولی میگن اصوات هس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 الان چه جوری ای؟سر زبون داری؟؟ولی ماشالله داری واقعا ۳ماهگی عین ادم عادیتنها چیزی هس که دارممنطقی نمیاد برام بچه سه ماهه حرف نمیزنه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 چرا بدبخت 🥲 کلی درس نخونده نمره های..... او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
aeenmehr عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1944 آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی داییو ژوژه یعنی جوجه۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته کوتاه مثلا ۴ ۵ کلمه ایما میگیم اول زبون بود بعد بدنیا اومد ماشالله الانم شبیه گوینده ها حرف میزنه و دایره لغاتش خیلی بالاست ماشالله باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 من وقتی یک سال و هفت ماهه بودم رفته بودیم کیشتو هواپیما به مامانم به صورت سلیس گفتم:مامانی!من از هوا ... من اون زمان کلا جمله های زیادی میگفتم زیر دوسال رسما حرف زدم ولی موافقم باز هم سه ماهگی حرف زدن عادی نیس اصلا🥲 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی داییو ژوژه یعنی جوجه۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته ... خودمم همینم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
elvin1400 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1316 منم همین بودم ولی میگن اصوات هس چرا باید اصوات باشه وقتی به روی من فقط میگفت درصد کمی از بچه ها باهوشن وزود راه می افتن الانم که ۳/۵سالشه خیلی بیشتر از سنش میدونه وسوالای بزرگ منشانه داره عاقل تر از همسناشه بنظر خودم که ازهوشش بخودم رفته غیرعادی ام نیس اصلا بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 آره دختر خواهرم ۳ ۴ ماهه بود بابا میگفت دادا یعنی داییو ژوژه یعنی جوجه۷ ۸ ماهگی هم جمله میگفت البته ... البته من ۷ماهگی اینا رو گفتم یک سال و۸کامل حرف زدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 چرا باید اصوات باشه وقتی به روی من فقط میگفت درصد کمی از بچه ها باهوشن وزود راه می افتن الانم که ۳/۵ ... چشم ادم گول میزنه بچه ها ادراک ندارن و هرچقدر بزرگ تر شن درک میکنن اونقدر هم نباید فاصله باشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
aeenmehr عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1944 البته من ۷ماهگی اینا رو گفتم یک سال و۸کامل حرف زدم ماشالله بچه ها باهم فرق دارنپسر خواهرم تا دوسالگی فقط عمه میگفت به همه مرد و زنبعدش راه افتاد😁 باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
خودساختهfateme عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 224 من وقتی یک سال و هفت ماهه بودم رفته بودیم کیشتو هواپیما به مامانم به صورت سلیس گفتم:مامانی!من از هوا ... عاشق پیگیری ن شدم😁
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9183 ماشالله بچه ها باهم فرق دارنپسر خواهرم تا دوسالگی فقط عمه میگفت به همه مرد و زنبعدش راه افتاد😁 چه ناز🥹 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت