2777
2789
ممکنه درگیر رفلکس معده شده باشید عسی کنید از مواد غذایی که طبعشون سرده دوری کنید چون مشوق هستن دکتر ...

من قبلا خیلی درگیر معده درد بودم الان درد انچنانی ندارم ولی گاهی اب ترش میاد تو حلقم و دهنم بو میگیره واقعا اذیتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا خیلی درگیر معده درد بودم الان درد انچنانی ندارم ولی گاهی اب ترش میاد تو حلقم و دهنم بو میگیر ...

منم گاهی اوقات اینطور میشدم و کلاب به روتون مدام عاروق میزدم ولی خوب خود ادم بعد چند میفهمه چه نوع خوراکی هایی بهش نمیسازه 

من سردیجات به شدت اذیتم میکنه یا غذاهایی که سنگینن و ادویه کم دارن و اینا 

مجبور میشم بعدش از عرق های گیاهی برای هضم استفاده کنم

منم گاهی اوقات اینطور میشدم و کلاب به روتون مدام عاروق میزدم ولی خوب خود ادم بعد چند میفهمه چه نوع خ ...

فگر میکنم پفک و هله و هوله و چیزای ترش برای من باعثش میشه

فگر میکنم پفک و هله و هوله و چیزای ترش برای من باعثش میشه

کم کم دستتون میاد  جدیدا بهتر شدم از وقتی که دیگه به خاطر درسم مستقر شدم جای دیگه و خونه نمیرم برنامه غذاییم بهم ریخت ولی خوب میوه و سبزیجات و این ها کمکم کردن 

کلا مخصوصا الان که کلی خوراکی و هله هوله اومده خودم به شخصه رعایت نمیکنم چند ماه بود که نوشابه و دلستر نمیخوردم معدم خیلی راحت بود 

این نوشابه و دلستر ها بدترین یمن برای معده های مثل من و شما

خیلی دوست دارم  یه روزی برسه که بتونم هیچ کدوم ازین مضرات رو نخورم چون واقعا روی سلامتی ژولانی مدت ادم تاثیر گذاره از دندون بکیرید تا قند و هزاران چیز دیگه

دقیقا

مادرم خیلی رعایت میکرد و جبرا جلوی یه سری مسائل می ایستاد و مشکلی نداشتم ولی خوب بازم خیلی غذارو تند میخوردم و غذامو خیلی تند میکردم کار دستم داد و بعدم که برنامه غذاییم بهم ریخت بدتر شد  دارو های سنگینی دکتر برام نوشت از انتی بیوتیک بگیر تا پنتو پرازول برا خواباندن اسید معده بکم بهتر شدم ولی بعدش فهمیدم تا موقعی که سبک غذا خوردنمو عوض نکنم خوب نمیشم

یه چی پیغمبر میدونست میگفت غذاتونو اروم اروم بخورید با لقمه ها کوچیک از عمرتون حساب   نمیشه ولی ما هنوز نمیفهمیم