2777
2789

من بچه ی طلاق ام البته وقتی بچه بودم جدا شدن 

الان یک مدتی هست که پدرم فوت شده 

من پیش مامانم زندگی کردم و اصلا بابام رو ندیدم

ولی باهاش بد رفتاری کردم طی یکسری تماس هام و فحشش دادم و کلی حرف ولی اون لحظه عصبانی بودم

چون اون منو ول کرده بود ازم خبری نمی‌گرفت

آقا الان که مرده دلم لک زده حتی یکبار بهم بگه دخترم یکبار فقط ببینمش بهش بگم بابا حلالم کردی...😭😭

تا مدت ها نبخشیدمش اصلا و ابدا و نفرینش کردم الان خیلی از حرف هایی که اون موقع بهش زدم پشیمونم

اصلا دلم آروم نمیگیره

حالم خراااابه

تروخدا بگید چیکار کنم

جایی هم که خاکش کردن دوره و نمیتونم برم و شرایطش نیست متاسفانه 

و اولین و آخرین دیدار من سرخاک...😓

احساس میکنم نیاز به کمکم داره نمیدونم چرا اما من چیکار میتونم بکنم آروم و قرار  ندارم تروخدا به عنوان یه خواهر بگید چیکار کنم آروم بگیرم

حسرت اینکه بد باهاش حرف زدم و هیچ وقت نتونستم ببینمش داره نابودم میکنه

اینکه فقط یکبار بغلش کنم بهش بگم بابا دوستت دارم فقط همین...اما حیف....🥺😭

خدا رحمتشون کنه

من شنیدم مرده ها حرف و کارهای مارو میبینن براش قرآن و نماز بخون ازش معذرت خواهی کن و بگو دوسش داری و از رفتارت پشیمونی و بخواه که برات یه نشونه بفرسته حالا خوابی چیزی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنهمن شنیدم مرده ها حرف و کارهای مارو میبینن براش قرآن و نماز بخون ازش معذرت خواهی کن و ...

خیلی دلم میخواد بغلش کنم😭

قرآن راش میخونم اما احساس میکنم خیلی کمک نیاز داهر ولی نمیدونم چرا همچین حسی دارم

آخه زنده که بود من شنیدم اطرافیانش رو اذیت میکرده

براش خیرات کن گلم.ابدا تقصیر تو نیست همه از این عذاب وجدان ها سراغمون اومده با این حس روح پدرت عذاب ...

اما من خودمو مقصر میدونم کاشکی میشد به عقب برگردم 

اگه بابات رو داری واقعا قدرشو بدون من که ندونستم با اینکه پدر خوبی برام نبود

خدابیامرزش واقعا حس و حالتونو درک میکنم شما تقصیری نداری عزیزم حق داشتی که اون موقع ناراحت بودی و حر ...

کاشکی میشد از خدا بخوام فقط یکبار دیگه صداشو بشنوم و فقط گوش کنم و اصلا حرف نزنم