2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تعداد پستات چطور صفره؟ با كي قرار گذاشتي تاپيك بزني؟

😂آی گفتی

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

تازه عضو شدییی استارتر

تاپیکهای خیلی جامعی هست...شما زحمت نکش عزیزم

موضوع دیگری انتخاب کن

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

اقا اینجا دکتر معرفی کنید ترو خدا، خوراک گویا خیلی کم موثره بیشتر روز تخمکگذاری شرطه

گام ب گام میریم جلو هم تخمک گذاری هم خوراک وهم حتی نحوه دخول ورابطه (معذرت اابته)موثره

تازه عضو شدییی استارتر تاپیکهای خیلی جامعی هست...شما زحمت نکش عزیزم موضوع دیگری انتخاب کن

🤔من بودم همون خانم دکتراینده که ۱۳اذرعضو شدم فقط با ی ایمیل دیگه اومدم 

اوکی اگه اینجوره پس هیچی

مجردی !!! تعیین جنسیت !!!!!!

😐😐هیچی بخدا

ظهراومدم نی نی سایت دیدم راجع به تعیین جنسیت سوال کردن گفتم شب تاپیک میزنم که چون گوشیم ریست کرده بودم مجبورشدم بای ایمیل دیگه بیام همبن وگرن قبلاعضوبودم نام کاربریمم همین بود😑😑😑

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز