2777
2789

خانومی که ۵۴ سالشه 

چند ماه پریود نشده ولی الان بعد چند ماه ۲ روزه که خونریزی داره 

آیا این خون حکم حیض داره ؟ یا استحاضه ؟ نماز و روزش چجوری باید ادا کنه ؟‌

ممنون میشم حواب بدین

عزیزم همین سوالات دقیقا کپی کن بزن گوگل نظر تمام مراجع‌تقلید میاره

یا می‌تونی فردا ساعت۹ان‌شاءالله با دفتر سوالات مرکزی تماس بگیری  ۰۹۶۴۰۰  میتونی گزینه 1 بزنی یا گزینه 2 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون ریزی تون قلیله هست یا متوسطه یا کثیره؟

فک کنم متوسط باشه چون گفت خونریزیه و نیاز به پد داره

واسه خودم نپرسیدم یه بنده خدایی نمیدونست باید چیکار کنه واسه اون پرسیدم 

اگ خونریزی مداومه حیضه .خون ک بیشتراز۳روز باشه حیضه مداوم باشه حیضه ..اگ کمتراز۳روز وناپیوسته باشه استحاضس بیشتراز۱۰روزم همینطور

خونریزی استحاضه قلیله ومتوسطه وکثیره هس ک هرکدوم احکام خووشوداره.قلیله نماز روزه قبوله باید درجابعداز وضونماز خوند وواسه هرنماز یه وضو ینی ظهر یه وضونمازعصرم یه وضو

متوسطه:فقط یه غسل وبرای هرنماز یه وضو

کثیره:واسه هرنماز یه غسل یه وضو

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

عزیزم همین سوالات دقیقا کپی کن بزن گوگل نظر تمام مراجع‌تقلید میارهیا می‌تونی فردا ساعت۹ان‌شاءالله با ...

چیزی به دردم بخوره نیورد 

ممنون ولی میخواستن زودتر بدونن که اگه غسل باید انجام بدن قبل اذان صبح انجام بدن که بتونن روزه و نماز بخونن

چیزی به دردم بخوره نیورد ممنون ولی میخواستن زودتر بدونن که اگه غسل باید انجام بدن قبل اذان صبح انجام ...

فکزکنم غسل مافی‌الذمه بتونن بکنن یعنی هرچی غسل ب گردنش هست

به معنای آن چیزی است که بر عهده شماست. اگر کسی بداند که تکلیف و وظیفه‌ای شرعی بر عهده اوست، اما نوع آن را ندارد، برای مثال بداند غسلی بر وی واجب است اما نوع  را ندارد، پس باید  کند، یعنی هر آنچه بر گردن او است

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭