2777
2789
عنوان

نگران داداشمم

174 بازدید | 12 پست

سلام شبتون کلی بخیر باشه 🖤

برادرم چند ماهی میشه به مادرم میگه که برام خانمی مناسب پیدا کن ..

میگه خستم ، دلم میگیره و..

میگه انگیزه ای ندارم برای سرکار و پول در آوردن و..

خودشم ترسیده تا حالا با دو نفر ارتباط گرفته اولی بعد یک ماه بهش'گفته ۳ سال نامزد داشتم و جدا شدم و دومی گفته بوده باکره نیستم ...

حالا ترسیده خودش وارد رابطه بشه ..

۲۳ سالشه ، معاون مدرسه تو دبیرستان فرهنگ تهرانه ..

یه ماشین صفر ( ساینا ) و ۵۰ گرم طلا داره که از زحمات خود خودش هست بدون یک ریال کمک خانواده ...

نمیدونم چیکار براش کنیم 🙃🖤

خودش معاونه اون دخترا که بهش نمیخوردن چجوری اشنا شدن😐

به همکاراش بسپره پیدا کنن از فامیل و..

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دخترا هم معلم بودن هر دو شون

عجب😶

ببخشید داداشت چه زود معاون شد

اگه مسجد میرید ببینید کسی هست که معیاراشو داشته باشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عجب😶ببخشید داداشت چه زود معاون شداگه مسجد میرید ببینید کسی هست که معیاراشو داشته باشه؟

داداشم ۱۷ سالگی وارد فرهنگیان شده بود.

کلاس سوم ابتدایی جهشی خونده بود