2777
2789

سونو واژینال اصلا اصلا اصلااااا درد نداره

بیخود نگرانی

حتی اگ خودتو سفت هم بگیری بازم درد نداره

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چقد طول میکشه

اره عزیزم

مثل سونوی معمولی

زیاد طول نمیکشه دو سه دیقه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
يعني درد داره؟؟؟من ي تاپيك زدن بودم همه گفتن خيلي راحته

تو نت ی چیزای نوشته بود اما الان بچه ها میگن درد نداره

من شش ماه تو اقدامم هنو نشده نی نی مون 

باید برم انجام بدم

توکل بخدا 

منم آستانه دردم پايينه و هميشه اذيتم،دفعه آخر يه نيم ساعت قبلش يه دونه ژلوفن خوردم،يعني عالي و راحت ...

مرسی یکم ارامش پیدا کردم

من انقد سوسولم چطور میخوام زایمان کنم😑😑😑

تو نت ی چیزای نوشته بود اما الان بچه ها میگن درد نداره من شش ماه تو اقدامم هنو نشده نی نی مون  ...

عزیزم‌تا حالا  آزمایشه پاپ اسمیر دادی؟؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
مرسی یکم ارامش پیدا کردم من انقد سوسولم چطور میخوام زایمان کنم😑😑😑

بابا اصلا درد نداره.خیلی هم زود تموم میشه .فکر کن‌من هر دفعه میرم دکترم سونو واژینال انجام میدم ...

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗