2777
2789

بذار از موعدت بگذره خب

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به زمان لقاحت داره من ۴ روز قبل زدم مثبت شد ولی دوستم روز موعد منفی یک هفته بعدش مثبت در کل میخوام بگم امیدتو از دست نده امیدوار هم نباش سعی کن خودتو بذاری تو ی حالت خنثی بسپارش به خدا مطمان باش تو درست ترین زمان ممکن برات پیش میاد اگه نشد بدون زمانش نبوده توکل کن ب خودش 

به چیزی ک صلاحت نیست اصرار نکن

نمی

دونم شاید حرف  شما درست باشه ... 

شاید خدا منو لایق مادر شدن نمیدونه🥺💔

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

معلوم نیست بذار یک هفته تاخیر داشته باشی بزن

یعنی من حس میکنم اگ باردار باشم همین الانم نشون میده🥲💔

بستگی به زمان لقاحت داره من ۴ روز قبل زدم مثبت شد ولی دوستم روز موعد منفی یک هفته بعدش مثبت در کل می ...

مرسی از دلگرمیت❤️‍🩹

سعی میکنم بیخیال باشم دیگع چاره ایی ندارم انقد گریه کردم دارم میمیرم از سردرد بریدم...

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه ... شاید خدا منو لایق مادر شدن نمیدونه🥺💔

صحبت سر لیاقت نیست چرا خودتو مقصر می‌دونی ؟! شاید الان وقتش نیست ، بسپار به خدا و آسوده خاطر زندگیتو بکن ، به زمان بندی خدا ایمان داشته باش 

صحبت سر لیاقت نیست چرا خودتو مقصر می‌دونی ؟! شاید الان وقتش نیست ، بسپار به خدا و آسوده خاطر زندگیتو ...

کاش خدا صبرشم بهم بده ک انقد بی قرار نباشم دست خودم نیست خواهر باور میکنی از ۵ غروب بکوب دارم گریه میکنم الانم از چسم درد و سردرد دارم جون میدم😔کاش میتونستم بیخیال باشم و خودمو قانع کنم حداقل 

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه ... شاید خدا منو لایق مادر شدن نمیدونه🥺💔

مطمئن باش عزیزم تو لایق مادر شدنی خدا هر وقت که روزش بشه نی نی تو میزاره تو دلت 💖💖⭐😍💫♥️

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»