2777
2789
عنوان

دوست

58 بازدید | 11 پست

من یک سال و نیم هست که در دانشگاه یا یه نفر دوست شدم، خیلی دختر خوبیه و ما با هم‌ خیلی خوبیم ، من خیلی بهش تو کارای دانشگاه سود رسوندم ، اونم همین طور ولی کمتر از من ، من آدمی هستم که با همه ارتباط برقرار می کنم و به یه نفر متکی نیستم ولی با این خیلی صمیمی شدم 

الان یه موضوعی که خیلی اذیتم می کنه اینه که بارها بهش گفتم که ناراحت می شم پیاممو دیر ببینی ولی باز هم گوشش بدهکار نیست و پیاممو هر چند روز یک بار می بینه و این خیلی ناراحتم‌ می کنه ، دلم می خواد باهاش کات کنم ، در ضمن من براش کادو تولد گرفته بودم من با این که گفته بودم تولدم این ماهه ولی اصلا کادو نگرفت واسم 

اصلا برام‌ارزش قائل نیست . نظر شما چیه ؟ 

کات کن 

کسی اگه ذوقتو داشته باشه نگفته خودش این کار ها رو میکنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دقیقا همین عقیده شما رو دارم آدم منفعت طلب و خودشیرینی هست

خب پس عمرت رو هدر نکن واسه همچین ادمی کات کن محل سگ هم نده بهش تا حساب کار دستش بیاد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب پس عمرت رو هدر نکن واسه همچین ادمی کات کن محل سگ هم نده بهش تا حساب کار دستش بیاد

دقیفا چند روز پیش بهش پیام داده بودم اصلا جواب نمی داد ، تا پنج روز بعد بهم پیام داد ببخشید من سرم شلوغ بود ، بهش می گم چی شده ؟ گفت می یام تعریف می کنم الان ۶ روزه اومده تا تعریف کنه 😐😐😐😐😐😐

دقیفا چند روز پیش بهش پیام داده بودم اصلا جواب نمی داد ، تا پنج روز بعد بهم پیام داد ببخشید من سرم ش ...

بلاکش کن بره 

اینو واقعا می دونم ، زبونش تا دومترههههههه ، هر بارم میگه ببخشید عشقم ، عزیزم 😐😐😐😐😐

خب شگردشه بلده چجوری خام کنه 

شما هم راهشو ببند 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز