ملوسکخانم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 4363 عنوان روشن کننده بیکینی 164 بازدید | 8 پست کسی تجربه داره ؟ اگه واقعا واقع نتیجه گرفتین بگین لطفا . شنیده ها رو کاری ندارم استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم 1403/12/26 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسکخانم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 4363 یکی هم موهای زیر پوستی اگه راه حلی دارین و امتحان کردین بگین لطفا استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2195 یک نوع ترکیبی صابون روشن کننده داخل حمام و کرم بعد حمامصابون نمک بدون کف داخل حمامماسک های بدن با ترکیب خاک رسپوشیدن کمتر شلوار لی و تنگ بجاش پارچه ای و نخی و کتان اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2195 یکی هم موهای زیر پوستی اگه راه حلی دارین و امتحان کردین بگین لطفا مو زیر پوستی اسکراب هفتگی شنیدم خوبه ولی ما که فقط با موچین درمیآریم خیلی بد اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
ملوسکخانم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 4363 یک نوع ترکیبی صابون روشن کننده داخل حمام و کرم بعد حمامصابون نمک بدون کف داخل حمامماسک های بدن با تر ... خودتون امتحان کردین استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2195 خودتون امتحان کردین اولی آره تو سالن کار میکنم فروشش زیاده اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
ملوسکخانم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 4363 اولی آره تو سالن کار میکنم فروشش زیاده خودتون میفروشین استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2195 خودتون میفروشین بله خانمی اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰