2777
2789
عنوان

مادر یا دشمن مسأله این است

143 بازدید | 7 پست

یوقتایی انقد از خودش و کاراش متنفرم که ارزوی مرگ دارم

مثلا دست بزن برای یه دختر ۱۸ساله براش عادیه

متنفرم الان ازش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

منم با خانواده م اینجوریم🙃🫠

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم 

میفهمم 

متاسفانه ۴ تا کتاب نمیخونن بدونن با نوجوان چه طور برخورد کنن 

به نظرم قبل از بچه دار شدن نحوه رفتار با فرزند رو باید بلد باشن  نه اینکه همش بدون آگاهی بچه بیارن 

از زیر مسئولیاتش در برن 

آدم جز خانوادش کسیو نداره دیگه وقتی پدر و مادر هم بد رفتار کنن که دیگه آدم حس بی کسی میکنه 

💙🥶

جالبه که اینجا اینقد این موضوع پیش میاد. 

مادر منم خیلی کتکم میزد تحقیرم میکرد ازش متنفر بودم ولی بعد ازدواجم خیلی مهربون شد و یه بارم بهش گفتم چقد همیشه کتکم میزدی دیدم گریه کرد واقعا تعجب کردم و هیچی نگفت. الانم که دوقلو دارم بچهام مریض بودن و از پسشون بر نمیومدم یکیو نگه میداره البته خونه هامون نزدیکه و هر روز پیشمه ولی شبا فقط با مادرم میخوابه فک میکنم عذاب وجدان دارا و دوباره برای بچم داره به جای من مادری میکنه. 

الان فهمیدم عذابی که از ازدواج زود هنگامش با مردی ۱۱ سال بزرگتر و خانواده ای که اذیتش میکردن داشته رو سر من خالی میکرده و الان پشیمونه. 

حالا که خودم مادرم میفهمم هیچ مادری هیچ مادری نیست که بچشو دوست نداشته باشه فقط مادرا هم مریض میشن افسرده میشن.

زیاد شد ولی دوست دارم بخونی اسی

جالبه که اینجا اینقد این موضوع پیش میاد. مادر منم خیلی کتکم میزد تحقیرم میکرد ازش متنفر بودم ولی بعد ...

عالی بود خیلی ممنونم عزیزم یذره دلم آروم گرفت

خدا مادرت و دوقلو هات و برات حفظ کنه❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳