2777
2789
عنوان

شمام اینجورید

212 بازدید | 21 پست

انقد از این ویژگیم بدم میاد

شخصیت منحصر به فردی ندارم

از رو بقیه تقلید میکنم به شدتتتت

مثلا یکی یه چیزی میخره منم خوشم میاد میرم میخرم

اطرافیانم منو به تقلید کاری میشناسن(چیزی نیست خیلی ولی دوست ندارم این شخصیتمو)

یعنی نکه از چشم و هم چشمی

خیلی سلیقه شون واسم مهمه

بعد اگر خوشگل باشه میرم اگر نه نمیرم

ولی زیاد واسم پیش اومده

کیف و کفش و لباس و یسری وسایلم تقلید از بقیه بوده

دوست دارم خودم یه چیزی رو دوست داشته باشم

ولی انگار سلیقه ی اطرافیانم خیلی برام بلده

اول از همه باید باید اعتماد به نفستو ببری بالا بعدم اینکه نظر هیچکس  برات مهم نباشه  یه چیزی میخری به دلت خودت باش من اوایل ازدواجم همینجوری بودم میدیدم دختر خاله هام چی میپوشن اما الان میرم بارار هرچی خوشم اومد میگیرم حتی اگه کسی دیگه خوشش نیاد

نه من همون اطرافیانی هستم که ازم تقلید میشه😁

مورد بوده حتی طلا هم دقیقا همونی که من داشتم خریدن 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من همون اطرافیانی هستم که ازم تقلید میشه😁مورد بوده حتی طلا هم دقیقا همونی که من داشتم خریدن

بدتون میاد؟

خیلی میترسم اطرافینم بدشون بیاد. ولی به خودم قول دادم اگرم خیلیییی خوب بود دیگه نگیرم باز نمیشه😭🤣

یعنی از اعتماد به نفسه؟

اره گلم و اینکه باید خودتو دوسست داشته باشی مثلا من مامانم عاشق تیپ های خانمانه از این مانتو های مدل کتی و اینا ولی من اسپرت پوشم هرچی میخرم یه ایرادی میگه ولی برام مهم نیست کار خودمو میکنم مثلا میری بازار یه چیزی به دلت میشینه بگیر به این  فکر نکن که مثلا فلانی ببیشنه میگه زشته

مامانمو پیدا کردم  دقیقا کپی مامانمی   میره تو مغازه اگه کسی داره چیزی می‌خره اینم میگه منم یکی از این میخوام  همیشه برامون چیزی می‌خره  میگم لعنت به سلیقه اونکه اون موقع تو مغازه بوده 

دقیقااااخیلی میترسم بگیرم بقیه فکر کنن زشته

اصلا نباید برات مهم باشه من هرچی خوشم اومد میگیرم همین امروز یه کیف گرفتم مامانم گفت مجلسی نیست گفتم خوشم اومده از همین

بدتون میاد؟خیلی میترسم اطرافینم بدشون بیاد. ولی به خودم قول دادم اگرم خیلیییی خوب بود دیگه نگیرم باز ...

نه خیلی بدم‌نمیاد تازه  ادرس هم میدم بهشون یه وقتاهم باهاشون میرم که دقیق پیدا کنن🤣

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"