2777
2789
عنوان

عفونت و دمنوشها میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو هم استفاده کردین در کنارش ؟من درباره پونه کوهی خیلی شنیده بودم میخواستم ببینم کسی اینجا تجربه ا ...

پونه کبود یا همون گل پلک(pallek)روزی ی لیوان بخور و میتونی صاف کنی توی بطری بریزی داخل توالت بعداز شستن خودت یبارم با اون خودتو بشوری و دیگه آب نکشی

برای همه نوع عفونت عالیه

پونه کبود یا همون گل پلک(pallek)روزی ی لیوان بخور و میتونی صاف کنی توی بطری بریزی داخل توالت بعداز ش ...

عزیزم پونه کبود همون پونه‌ کوهیه؟

و اینکه شما خودتون هم امتحان کردین؟ یا شنیدین کسی نتیجه گرفته باشه ازش ؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم شما خودتون امتحان کردین؟ میخوام ببینم چجوریه و جواب گرفتین ؟

بله من یه مدت سیکلم بهم ریخته بود یک هفته شبی یک لیوان استفاده کردم خداروشکر اوکی شد ، فقط تو قاعدگی نباید مصرف کرد چون خون و رقیق میکنه خونریزی زیاد میشه

بله من یه مدت سیکلم بهم ریخته بود یک هفته شبی یک لیوان استفاده کردم خداروشکر اوکی شد ، فقط تو قاعدگی ...

عذر میخوام برای عفونت واژن هم مؤثره؟فرقی هم میکنه چه نوعی از عفونت باشه یا نه؟

عزیزم پونه کبود همون پونه‌ کوهیه؟و اینکه شما خودتون هم امتحان کردین؟ یا شنیدین کسی نتیجه گرفته باشه ...

ن باهم فرق میکنن

من خودم و اطرافیانم استفاده کردیم 

من حتی زخم دهانه رحمم باهمین دارو خوب کردم و به فریز و...نکشید

ن باهم فرق میکننمن خودم و اطرافیانم استفاده کردیم من حتی زخم دهانه رحمم باهمین دارو خوب کردم و به فر ...

چقدر عالی

عزیزم برای عفونت واژن هم موثره پس؟و چه مدت باید مصرف کرد؟

بله خیلی موثره میگم برای بانوان خیلی خوبه

ممنونم گلم

چه مدت باید مصرف کنم؟

راجب پونه کوهی هم چیزی شنیدید شما؟ اونم شنیدم خیلی تعریفشو میکنن 

ممنونم گلمچه مدت باید مصرف کنم؟راجب پونه کوهی هم چیزی شنیدید شما؟ اونم شنیدم خیلی تعریفشو میکنن

تو اینستا شنیدم ولی استفاده نکردم ، یک هفته استفاده کنید همون یه لیوان معمولی بخورید فقط هربار مقدار کمی دم کنید در حد سه چهار تا دونه گلش کافیه برای همون یه لیوان ، به اندازه یه لیوان استفاده کن بقیشو دور بریز نباید بمونه و استفاده بشه ممکنه مسمومیت بیاره ، اگه ام خونتون رقیقه یا آ اس آ میخورین با یه دکتر طب اسلامی معتبر راجبش مشورت کنید ، بعد یک هفته اگه اثر کرد که خداروشکر اگه نکرد دو روز فاصله بدین مجدد شروع کنید