2777
2789

سلام عزیزانم تروخدا گزارش نــــــزن❌❌

فردا موعود پریودیمه هیچ علایمی ندارم😭😭😭دارم از ترس سکته میکنم

سه ماه پیش رابط داشتم با نامزد عقدیم و قرص خوردم و خودش مطمئن هست ک هیچ اتفاقی نیوفتاده من دوبار بعدش پریود شدم اما این ماه چرا هیچ علایمی ندارم میترسم هم باردار هم پریود😭😭😭😭

چندقطره حس میکنم اطراف ریخت😭خودش اما مطمین هیچی نشده

چیکاکنم قائده‌آور باشه؟؟؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپرم شوهرت جاودان که نیست سه ماه بعد اثر کنه

هورمونهات به هم‌خورده

مثل من قرار بود ۲۲ پریود بشم افتاد امروز

شوهرمم بعد از سه هفته قراره دوشنبه بیاد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اسپرم شوهرت جاودان که نیست سه ماه بعد اثر کنههورمونهات به هم‌خوردهمثل من قرار بود ۲۲ پریود بشم افتاد ...

۵دی رابط پشت بود و حس میکنم چندقطره اطراف بکـ.ـارتم ریخت💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

۵دی رابط پشت بود و حس میکنم چندقطره اطراف بکـ.ـارتم ریخت💔

۵دی چه ربطی به اخر اسفند داره اخه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

۵دی چه ربطی به اخر اسفند داره اخه

تو سایت زدم هم باردار هم پریود😭💔

تازه بکارت هم داری و میگی حاملم😐🤦🏻‍♀️

میگن باعث جلگیری نمیشه بکارت

تو سایت زدم هم باردار هم پریود😭💔

میام یه نر و ماده رو صورتت پیاده میکنم

پاشو برو یه کم گرمی بخور 

استرس رو بزار کنار 

فردا هم برو پياده روی 

پریود میشی

میام یه نر و ماده رو صورتت پیاده میکنمپاشو برو یه کم گرمی بخور استرس رو بزار کنار فردا هم برو پياده ...

واسم دعاکن😭

زعفرون دم کرده غلیظ بخور

باش عطیزم

واسم دعاکن😭