2777
2789
عنوان

خب ی چیزی بگم

94 بازدید | 20 پست

دوست پسر سابق یا به قول شما اکس😂😂 من اینو انفالو کرده بودم ی ماه پیش و دو روز پیش دیدم یکی برام کلیپ فرستاده دیدم عه اینه ... برام کلیپ طنز داده بود مثلا امسال عید و چهارشنبه سوری و رمضون و .... همه چی قاطی شده باهم 

من هیچ واکنشی نشون ندادم حالا دوستم میگه خاک تو سرت حداقل ی لایک میکردی 

دوسش دارما ولی واقعا تو سال جدید نه میخوام عاشق بشم نه میخوام وارد رابطه بشم نه هیچییییی

نظر شما در رابطه با رفتارم بعد از کلیپش که هیچ واکنشی نشون ندادم چیه؟ کار خوبی کردم؟😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من منتظر چشم ب راه ک برگرده حالت روخربدارم

🤣🤣🤣🤣من حال خاصی ندارم عزیزم چیزی که تموم شده باید تموم شه بره

من ۸۰ درصد فراموشش کرده بودم با اینکارش دوباره ذهنم درگیر شده ولی هرگز برنمیگردم باهاش

نمیخوای ...خوبه دیگهبرعکس تو من امسال می‌خوام برم ت رابطه یه دوس پسر حداقل داشته باشم 😐😂😂😂

😂😂😂😂واای ولکن صبح میشه میگه صبح بخیر تو باید بگی در روز چیکار کردی چیکار نکردید به هم بگید نمیدونم چی خوردی جی نخوردی چی کردی چی نکردی

من بدم میاد گزارش بدم🤣🤣🤣🤣

انشالله که شخص مورد نظرت رو پیدا کنی سال جدید😉