یک ماهه با یه پسری اوکی شدم رورا اول تا ۵ صبح هم چت میکردیم الان اون میگه کار دارم شبا از ساعت ۸ به بعد میاد و میگه حق داری و اینا من خیلی دوست دارم و کار دارم یا میره بیرون با رفیقاش یا گوشیش میزنه دم شارژ یک ساعت دوساعت بعد میاد چه واکنشی داشته باشم همشم بخاطر این اخلاقش معذرت خواهی میکنه و وقتی میاد میگه مرسی که درکم میکنی قبلا یه زن طلاق داده الانم همش درمورد اینده حرف میزنه خواستگاری میگه مخام بیام من شرایط ندارم
پسرا اولش همینن بعدم تو آبنمکی از ازدواج میگن تا گولت بزنن
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹