2789
عنوان

کاش میشد

113 بازدید | 7 پست

از این دنیا برم 

همه حقوقم رو میدم به مامانم که باهام خوب باسه  کارت حقوقم باهاشه ماهی حدودا 30 تومن البته از ماه دیگه 20 تومن میشه بدون اینکه حتی یه تومن ازش بگیرم خودم هم کار میکنم هم دارم برا تخصص میخونم قبول بشم 

کارخونه هرکاری بگه نه نمیگم انجام میدم خونه رو بگه جاذو میزنم سفره رو جمع میکنم اما مشکل این‌جاست نمیگه منم تو اتاقم دارم درس میخونم و خوب خسته هم هستم حال روحی ام هم زیاد خوب نیست اونم وسواس خیلی وسواس اونقدر باهام حرف میزنه حالم رو بد میکنه مثلا همه لباسها رو قبل لباسشویی باید با دست بشوره 

امشب اونقدر بهم حرف زد حتی یه کلمه درس هم نخوندم  خونواده ام رو بادوستام مقایسه میکنم همش حسرت میخورم 

اونقدر استرس خرج خونه رو دارم که گم نیاد همش میگم مامان ببخشی نمیرم کشیک بیمارستان وایسم درس دارم ببخشی پول زیاد درنمیارم حتی لباس هم نمیخرم کتاب هامو هم پرینت میکنم پول اونا رو هم با منت بهم میده اصلا درکم نمیکنه یه بار گفتم پالتو ندارم تا یه ماه جیغ داداش بابابام بود به خاطر از این پول میگیرم منت بزاره سرم بعد به خدا من یه بار باشوخی گفتم پالتوم ضایع است پالتو ندارم

حالم رو بد میکنه خیلی هم کار نمیکنه فقط همش تو خونه میچرخه اصلا خودش هم نمیدونه چیکار میکنه  

میفهمم چی میگی درست میگی ولی خودتوهیچوقت بابقیه مقایسه نکن

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: