2777
2789
عنوان

سبزه عید

98 بازدید | 13 پست

برنامه عیدانه شبکه سه الان نشون میداد چه ابتکاری به خرج دادند به جای گندم و اینا با هسته پرتقال و نارنج سبزه عید درست کرده بودند و خیلی هم سبز‌شون قشنگ شده بو‌د

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سبزه نارنج منم خیلی دوس دارم پارسال خیلی گفتم به خانواده بگردن پیدا کنن ولی گیر نیومد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی ساله این نوع سبزه هست بیرونم میفروشن

اوهوم من ندیده بودم و تا حالا نشنیده بودم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

کاش زودتر می‌فهمیدم خودم میکاشتم🫠

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چقدر خوبمیدونی هر سال عید چند کیلو حبوباب و غلات که خوراک مردم هستن از بین میره😖

شما هم دارید برنامه رو می‌بینید آخه اون مجریه خانمه هم حرفای شما رو میزد

شما هم دارید برنامه رو می‌بینید آخه اون مجریه خانمه هم حرفای شما رو میزد

نه والا ندیدم من اصلا تلوزیون نگاه نمی‌کنم ولی از اول همین فکر رو داشتم میگفتم کاش یه گیاه آپارتمانی کوچولو به جا سبزه بزاریم تو سفره.که اینهمه مواد غدایی اصراف نشه.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.