2777
2789
عنوان

رل بی ادب

187 بازدید | 17 پست

چکار کنم باهاش

کاربری دست ۲ نفره. بخون👇اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا مسخره کنی بعدم بخوای توهیل کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر تو باشع 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خوشت نمیاد ، اگر خیلی بی ادبه بدرد نمیخوره ، ببخشید اسی جان

گفتم بهش

کاربری دست ۲ نفره. بخون👇اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا مسخره کنی بعدم بخوای توهیل کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر تو باشع 

بیشتر ببینید
یا تحمل کن یا اگه ادب مهمه برات کات کن

ادب مهممهههه بعدم قیافه که این قیافه داره ولی ادب نداره

بیشتر ببینید

فکر کنم باید به باباش بگی 😂😂

بی ادبی کرد تنبیه اش کن مثل ادم حرف زد بهش جایزه بده 😂ببخشید ولی اینکه یه ادم از ده تا حرفش ستاش بد وبیرا باشه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه 😅

انسانم آرزوست 

ادب مهممهههه بعدم قیافه که این قیافه داره ولی ادب نداره

پس کات کن من که اصلا با ادم بد دهن نمیتونم بسازم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

کات کنم تنها میشم 

بیشتر ببینید

اول باید شناخت کار کنی که قدرت تشخیص هات برن انتخاب هات درست داشته باشی بعدش خانما چرا اصلا قبول میکنید  وارد روابط ازاد بشین و اصلا فکرتون خطور ندین ،وارد روابط ازاد وارد نشین ، خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
یعنی بهت توهین میکنه؟

نه حرف هاش بده

بیشتر ببینید