2789
عنوان

کیا کات کردن

76 بازدید | 12 پست

بیاین از حالتون بگید 

کلا هرچی دوس دارید بگید

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

همین امشب به بدترین نحو ممکن.واقعا حالم بده

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مم ۲ سال پیشالان بهترم

ینی چی دوسالگیش

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

همین امشب به بدترین نحو ممکن.واقعا حالم بده

وای بگردم 

منم پودر شدم 

میدونم چی میگی 

امیدوارم برگردی بهش

من یازده سال پیش با نامزد عقدی سابقم... اوایل خیلی اذیت شدم،پدرم در اومد سیر بودم از دنیا،هیچ جا نمیرفتم کمتر میخندیدم،ولی وقتی رفتم برای صیغه ی طلاق،لباس مهمونیمو پوشیدم شیک و تر و تمیز با یه دنیا امید رفتم و خرسند 

چهار سال بعد با دلبر مهربونم ازدواجیدم و الآن عالی ام

وای بگردم منم پودر شدم میدونم چی میگی امیدوارم برگردی بهش

بهم گفت حال روحیم خوب نیست بلاتکلیفم و نمیتونم ادامه بدم.منم میدونستم حالش خوب نیس خواستم آرومش کنم حداقل با خاطره بد ازم‌جدا نشه ولی اون از ماشین بیرونم‌کرد

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

وای بگردم منم پودر شدم میدونم چی میگی امیدوارم برگردی بهش

درصورتی که خاستگاری اومده بود چون خانوادم مخالف دادن میخاستیم صبر کنیم که درست بشه همچیز

من یازده سال پیش با نامزد عقدی سابقم... اوایل خیلی اذیت شدم،پدرم در اومد سیر بودم از دنیا،هیچ جا نمی ...

خداروشکر ک حالت خوبه🥺❤️

بهم گفت حال روحیم خوب نیست بلاتکلیفم و نمیتونم ادامه بدم.منم میدونستم حالش خوب نیس خواستم آرومش کنم ...

وای دقیقا برا منم همینطوری تموم شد گف حالم خوب نیس و بلاتکلیفیم و .. خواستم حالشو خوب کنم نزاشت 

سرشون جای دیگ گرمه واس همین بهانه میارن

درصورتی که خاستگاری اومده بود چون خانوادم مخالف دادن میخاستیم صبر کنیم که درست بشه همچیز

🥲🥲🥲