2777
2789
عنوان

جر بحث

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
نمیتونم واقعا دوست دارم خودم هر اتفاقی برا بیفته ولی برا مادرم نه مامانم خیلی عذاب کشیده یا بابابام ...

کلا باید مامانت یا خود شماها بهانه دست بابات ندین، مامان خودم به شدت دعوایی، بابام هم اعتیاد داشت سرپول و اعتیاد و هزار کوفت دیگه هرروز بخدا جنگ بود، انقد استرس میکشیدم، همیشه غمگین بودم، بعد از ازدواج ما تازه خوب شدن، من همیشه میگم زندگی رو بعد از ازدواج فهمیدم ینی چی 

شمام الان همین اتفاق برات افتاد واقعا سخته🖤

بله همیشه تو خونمون جر و بحثه 

امروز کمی حالم خوب بود بابام از سر کار برگشت از دماغم در آورد 

البته من به خاطر جر و بحثاشون ناراحت نمیشم بیشتر به خاطر اینکه مامانم ناراحت میشه آخه چرا مامانم انقد باید این چیزا رو تحمل کنه دلم واسش خونه مامانم تنها امید زندگیمه فکرش رو بکن بدونی که تنها امید زندگیت داره زجر میکشه 😔

کارم شده این که هی میام تو اتاق و تو تنهایی خودم همش گریه میکنم

حالا این مدت هم حالم بدتر شده مثل افسرده ها شدم چون میدونم که قراره عید بشه و بابام خونه بمونه و دراین صورت این جرو بحثا بیشتر میشه یعنی عیدا واسم حرومه واقعا خیلی سختمه خدا این حال و حتی واسه دشمن هم نصیب نکنه😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همیشه تو خونمون جر و بحثه امروز کمی حالم خوب بود بابام از سر کار برگشت از دماغم در آورد البته من ...

وای چرا من تو اینقد شبیه همیممم واقعن هر چی میگی من همون حس دارم واقعا نمیتونم زندگی کنم بدون مامانم 

الهی عزیزم، کلا باید بی تفاوت و بیخیال باشی وگرنه در اوج جوانی دلمرده و پیر میشی

آدم میتونه واسه خودش بیخیال باشه

ولی وقتی میبینی تنها امید زندگیت داره جلو چشمت زجر میکشه واقعا نمیشه بیخیال شد آخه مامانا چه گناهی کردن 😔😭😭

وای چرا من تو اینقد شبیه همیممم واقعن هر چی میگی من همون حس دارم واقعا نمیتونم زندگی کنم بدون مامانم

هعی خداااا

واقعا حتی از اینکه دارم می‌شنوم که یه نفر دیگه هم مثل منه داره گریم میگیره انقد که میدونم بدترین حال دنیاست 

فقط از خدا این و میخوام که صبر و تحمل مامانم و بالا ببره و همیشه خوشحال باشه،واسه خوشحالی و سلامتیش حاضرم حتی بمیرم💔😔

آدم میتونه واسه خودش بیخیال باشهولی وقتی میبینی تنها امید زندگیت داره جلو چشمت زجر میکشه واقعا نمیشه ...

آره واقعا خیلی زیاد سخت هس وقتی پدر و مادر باهم نمیسازن، بدترین درد دنیا