2777
2789
عنوان

دیجی پی چقدر مهربونه😅بیاید لطفا

1268 بازدید | 30 پست

از دیجی پی ۱.۵۰۰ میلیون اعتبار گرفته بودیم اون موقع خیلی سخت میدادن و باید زنم میزدی اینا سال سال ۱۳۹۹ اون موقع کلی پول بود جریمه خورده بود تا الان پرداخت نکرده بودیم شده بود تا الان ۱۱ میلیون تومن الان پیام اومد که بیاید همون ۱ میلیون رو بدید 😅 کلا یادمون رفته بود اصلا بعدش ۱ میلیون رو دادیم علاوه بر اینکه زنگ زدن از پشتیبانی با تعجب تشکر کردن ۴ میلیون اعتبار دیگه هم دادن آلان رفتم نگاه‌کردم 😂 کیف پول ۴ میلیون شارژ شده چقدر دست و دلباز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرونده قضایی تشکیل میدن که،یکی از اشناهای ما پسرش سر خود رفته بود لپ تاپ قسطی خریده بود بعد پولش رو ...

بله به ما هم کلی تهدید می‌فرستادند همون سال ۹۹ بعد چند ماه بعدش که گرفته بودیم آخر سر گفتن پرونده باز میکنیم ما هم گذاشتیم تمام شماره هاشون رو روی لیست سیاه دیگه کلا تا به امروز خبری نبود مجبور شدیم بریم بخاطرش حتی اون سیمکارت قبلی رو بگیریم نمی‌دانم این یکی خط شوهرم رو از کجا فهمیده بودن

پرونده قضایی تشکیل میدن که،یکی از اشناهای ما پسرش سر خود رفته بود لپ تاپ قسطی خریده بود بعد پولش رو ...

بعد اینکه براشون پرونده تشکیل دادن ، شما نمیدونی چی شد؟ چون برای منم احتمالا انجام بدن ، میخوام بدونم چیکار میکنن، من ی مقدار ب مشکل خوردم نتونستم مقداری از اقساط رو پرداخت کنم 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️