2777
2789
عنوان

شیائومی خوبه ایا❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 7758 بازدید | 84 پست
کیفیت اره ولی زودتر از سامسونگ خراب میشه

خیلی سامسونگ‌گرونه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اگه میتونی ۶ بزار روش سامسونگ a55 بخر

موافقم

من دارمش دوربینش عالیه روون بودن و خوش دست بودن هم ک سامسونگ نیاز ب گفتن نداره

اما شارژ کمتر از شیائومیای هم رده ش نگه میداره

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبهاما هیچ وقت نمیتونه سامسونگ بشه

بله خب توی گوشی که قطعاً سامسونگ حرف اول رو می‌زنه

ولی خب هر کسی بودجهٔ خرید گوشی‌های سامسونگ رو نداره یا به هر دلیلی نمی‌خواد برای گوشی خیلی زیاد هزینه کنه

برای همین در این موارد شیائومی گزینهٔ خوبیه

اگه از اول شیائومی داشتی اره اینم خوبه

ولی اگه سامسونگ داشتی حالا میخوای شیائومی بگیری اصلا نمیتونی باش ارتباط بگیری

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اگه از اول شیائومی داشتی اره اینم خوبهولی اگه سامسونگ داشتی حالا میخوای شیائومی بگیری اصلا نمیتونی ب ...

نه اینجوری هم نیس

من تا قبل از گوشی شیائومیم سامسونگ داشتم و تا حالا حتی یه گوشی شیائومی رو از نزدیک هم ندیده بودم

ولی خیلی زود به رابط کاربری شیائومی عادت کردم

حتی می‌تونم بگم HyperOS رو به OneUI ترجیح میدم

چون HyperOS به رابط کاربری آیفون شبیه‌تره واسه همین حس پرچم‌دار بودن رو بیشتر القا می‌کنه.

سلام عزیزم لطفا الان نظرتو راجب شیائومی میگی؟ شما ۱۳ گرفتی؟

سلام گلم .در مورد چیش بگم..راضی ام از گوشیم..منی که یکسره استفاده دارم خدایی گوشی خوبیه..دوربینش هم خوبه..سرعت اینترنت عالیه 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤