2821
2789
عنوان

مرجع قضایی

49 بازدید | 4 پست

@فریبا818  

سلام من از شوهرم شکایت کردم بخاطر پیام هاش که افترا و تهدید و توهین به اشخاص عادی بود  

پیام هارو هم بردم گذاشتم رو پرونده بعد ابلاغ شد که رفته همون جا که شماره ثنا شوهرم هست 

الان بعد یکماه ابلاغ اومده بازش کردم نوشته که 

(پس از انجام نیابت اعاده شد) 

یعنی چی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شهر دیگه هست همسرتون؟

نه ولی شماره ثناش مال یه شهر دیگس

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ولی شماره ثناش مال یه شهر دیگس

نیابت به شهر دیگست .احتمالا ادرس ثناش شهر دیگست .ولی معمولا جلسه تشکیل میشه بعد نیابت .من این چیزی که دیدم دو جلسه برگزار شد و طرف نیومد بعدش نیابت دادن به شهر ادرس ثنا

به همسرت ابلاغ زدن که بره و نرفته و از اونجایی که آدرسش تو حوزه قضایی دیگه ای بوده نمی‌تونستن مستقیم جلبش کنن در نتیجه نیابت دادن به شهری که آدرس برای اونجا هست تا اونا اول بخوانش و اگه نیومد جلبش کنن حالا نیابت انجام شده و نتیجه ارسال شده