2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط به مذهب نداره 

هر رسم یا حرکتی که قراره در طولانی مدت حفظ بشه باید یه سری قواعد و ترتیب داشته باشه اینجوری تغیرات کمتری درش ایجاد میشه 

مثلا همین نماز زمان مشخص داره و مکان مشخص داره و ترتیب بندی حرکات داره و زبان مشخص داره و پوشش مشخص داره و..

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
فقط به مذهب نداره هر رسم یا حرکتی که قراره در طولانی مدت حفظ بشه باید یه سری قواعد و ترتیب داشته باش ...

سوال من اینجاست که وقتی من دارم با خدای خودم راز ونیاز میکنم چرا باید حجاب داشته باشم دلیلش چیه ؟

سوال من اینجاست که وقتی من دارم با خدای خودم راز ونیاز میکنم چرا باید حجاب داشته باشم دلیلش چیه ؟

عزیزم‌ سوال‌ جالب و قابل تأملی پرسیدی واسه خودمم سواله 

یه شخصی رو میشناسم که اطلاعات مذهبی بالایی داره و خوش برخورد هستن و با حوصله و دلیل توضیح میدن 

الان توی تاپیک شما صداش میزنم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

به نظر من حجاب در نماز باعث می‌شه که فرد از لحاظ ظاهری و ذهنی خودش رو در یک حالت خاص عبادی قرار بده، که این به تمرکز و حضور قلب در نماز کمک می‌کنه. همون‌طور که لباس رسمی در یک جلسه‌ی مهم باعث می‌شه فرد جدی‌تر و باوقارتر رفتار کنه، پوشش کامل هم در نماز حس معنویت و ادب رو تقویت می‌کنه.

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!