راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بی بی چک و باید یه هفته بعد پریودی امتحان کنی تا جواب بده قبلش هم میده ها ولی خب دقیق نیست
یعنی میخوای ببینی اگه حامله بودی دارو هاتو قطع کنی؟؟
پس دیسکت چی میشه؟؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اخه میترسم باردار باشم داروها واسم ضرر داشته باشه..
داروهاتو قطع کنی ضرر داره
حالا چه عجله ایه؟؟
میدونی تو بارداری چقدر به کمرت فشار وارد میشه؟؟
بهتره دعا کنی حامله نباشی و اول خوب بشی تا هم خودت سالم باشی هم بچه ی سالم بدنیا بیاری
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔