2789
عنوان

میشه کمک کنید

102 بازدید | 13 پست

اگه الان بخوام ازدواج کنم بده یعنی به هیچ عنوان خوشبخت نمیشم دلیلش نپرسید دلم خونه دیگه نمی تونم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چه کمکی از ما بر میاد

دارم میگم یعنی همیشه ازدواج تو سن کم بده

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب باشه تو سن بالا ازدواج کن

خوبی عزیزم 

اصلا نمی فهمی میگم راه دیگه ای ندارم جز اینکه بشینم یه گوشه بار اضافی باشم برا همه

یکم واضح تر بگو

من۱۷سالمه امسال میشم ۱۸ اگه کنکور قبول نشم و دانشگاه نرم برا خانواده ام اضافی میشم میپرسم ازدواج کنم اشکالی داره یعنی هیچوقت ازدواجم خوب نمیشه

خب نمیشه درس بخونی مستقل شی؟

عزیزم قبول نشم دیگه خب قبول نشم چی بخونم

دنبال کار خوب بگرد

می خوام برم ازاد اونم میگن بده پول کجا بود شغل من می تونه تمیز کاری هتل و گارسون و فروشندگی باشه بتونم پول دانشگاه بدم که اونم خانواده محترمه نمیذارن فقط هر روز با کارای خونه و تیکه و کنایه هاشون پیر میشم خیلی خوبن ها ولی هر روز یکی میاد یه چیز میگه تحملشون تا کجا باشه خ

من۱۷سالمه امسال میشم ۱۸ اگه کنکور قبول نشم و دانشگاه نرم برا خانواده ام اضافی میشم میپرسم ازدواج کنم ...

وای نه ازدواج فقط باید زمانی باشه ک تو به همه اهدافت رسیده باشی

وگرنه شرایطت رو بدتر میکنه

صد خودتو بزار حتما قبول میشی

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

وای نه ازدواج فقط باید زمانی باشه ک تو به همه اهدافت رسیده باشیوگرنه شرایطت رو بدتر میکنهصد خودتو بز ...

ممنون ولی برام همه چی سخت میشه اضافی نه ولی میدونی چی میگم خودم حس اضافی بودن دارم نه این که اونا مسببش باشن

ممنون ولی برام همه چی سخت میشه اضافی نه ولی میدونی چی میگم خودم حس اضافی بودن دارم نه این که اونا مس ...

وقتی ک به هدفت برسی دیگه حس اضافی بودن نمیکنی 

کنکورم اونجور ک فکر میکنی سخت نیست

خیلی ازش غول ساختی تو ذهنت

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀