2777
2789
عنوان

آبله مرغون

87 بازدید | 10 پست

تو این همه بدبختی فقط همین کم داشتم که بچهام ابله مرغون بگیرن 😂😂😂😂😂😂

از سرکار اومدم خونه دیدم دون دون شدن .از خونه بیرون نرفتن که.چجوری گرفتن؟

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

تو ی سن خاصی کلا بچه ها میگیرن 

درمان خاصی هم نداره و نیاز ب داروی خاصی نیس 

فقط ببرید دکتر ک پماد ضد خارش بده بهتون

امپول و اینام نداره

و عنبرنسارا از داروخونه بگیرید و دود بدید البته اگه بالکن یا حیاط دارید چون بوش میمونه تو خونه 

و روی جوش ها رو هم بگو ن بخارونن و ن بکنن ک جاش میمونه و خارشش هم شدیدتر میشه اگه بخارونن

خارش دارن طفلکیا . به بچه سه ساله چجوری بگم جاش میمونه🥲

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین عزیزم  اصلااا نخارونینش 

پماد هم هست مخصوصش بزنید بهش 

بعد که زخم شد نکنید هر چند من کندم جاش نموند تو صورتم جز یکیش که اونم پیدا نیست 

بعد زخم شد حتمااا ترمیم کننده قوی بزنید روش

از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...

ببین عزیزم اصلااا نخارونینش پماد هم هست مخصوصش بزنید بهش بعد که زخم شد نکنید هر چند من کندم جاش نمو ...

خودشون ترسیده بودن طفلکا . هی گریه میکردن تازه خوابشون برد

عزیزمم کنم یلدا ی امسال نه پارسال گرفتم خیلی وحشتناک بود دیوونه شده بودم

من خودم نگرفتم فکر کنم امشب میگیرم سه تایی خونه نشین بشیم شب عیدی

من خودم نگرفتم فکر کنم امشب میگیرم سه تایی خونه نشین بشیم شب عیدی

دور از جون  عزیزم 

من خودم گرفتم اول بعد ۱۴ روز علائم توی بدن برادرم نوشن داد 

مادرم و پدرم  هم پیشمون بودن اونا نگرفتن 

داییم اینا هم همینطور بچه هاش گرفتن خودشون نه 

ایشالا چیزی نیست سعی کن خیلییی بهشون نزدیک نشی 

دور از جون عزیزم من خودم گرفتم اول بعد ۱۴ روز علائم توی بدن برادرم نوشن داد مادرم و پدرم هم پیشمون ...

نمیشه به بچم نزدیک نشم که عزیزم. ممنون از راهنماییت

نمیشه به بچم نزدیک نشم که عزیزم. ممنون از راهنماییت

میدونم قشنگم نزدیک شدن و یکم رعایت کنی خوب میشه 

میگن از طریق تماس منتقل میهش 

انشالله که چیزی نیست 

فدات شم