2777
2789

باید بازوی راستت ببندی

نمیدونم اثراتش چطوری خودشو نمایان میکنن ولی من ی ساله دارم و نمیدونم واقعا اثرش مثلا چطوری باید باشه ک ببینم واضحه یا نه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز آداب داره، اینکه نویسندش درست باشه، و در تایم سعد نوشته بشه, و بعد از خرید، باید نمازش رو بخونی یا بدی برات بخونن، بعدش در یک بازو بند چرمی ب بازوی راست ببندی، ک البته اگر تو قاب نقره هم باشه ک چه بهتررر...

قرار هم نیست معجزه ای عظیم رخ بده  و همه چیز ب میل شما پیش بره،

خواص خودش رو داره ک در صورت داشتن شرایط درست تاثیر گذار هست

واقعا جالبید ب چ چیزها اعتقاد دارید😁😁😁😁😁

شما جالب ترید

میاید توی تاپیکی که بهش اعتقاد ندارید! 

دم از احترام به اشخاص می زنید، ولی به عقاید احتزام نمی ذارید! 

اینا به مراتب جالبتره تا اعتقاد داشتن ما به اونچه که در دینمون بهش اشاره شده که کاملا منطقیه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شما جالب تریدمیاید توی تاپیکی که بهش اعتقاد ندارید! دم از احترام به اشخاص می زنید، ولی به عقاید احتز ...

امضاشو ک خوندم متوجه شدم چقد بر خلاف عقایدش رفتار میکنه

مسئله ایی ک ما بهش اعتقاد داریم مقدس تر و بهتر از مسائل پیش پا افتاده ایی هست ک شما بهش اعتقاد دارید

از نظر شما مذهبی نماها هر خرافاتی  مقدس هست.

زبونتون هم همیشه عین مار نیش داره

از نظر شما مذهبی نماها هر خرافاتی مقدس هست.زبونتون هم همیشه عین مار نیش داره

دقیقا ما مذهبی نمها بقول خودت از شما منحرف هاا ک کلا ب  خدا و دینش اعتقاد ندارین صد بار پاکتر و بهتریم.مشخصه چقد خرابی ک ب حرز امام جواد میگی خرافات .اگرم نیومدی نیش بزنی کسی نیشت نمیزد ننه من غریبم بازیم در نیار