2821
2789
عنوان

خیلی زشتم

363 بازدید | 18 پست

جی میشد خدا همه رو خوشگل می‌کرد 

الان من با این قیافه چه غلطی بکنم

با عمل هم خوب نمیشه

من الان با تک تک جزییات صورتم مشکل دارم 

مثلا همیشه دوست داشتم بینیم یه قوز خیلی ریز داشته باشه رو به بالا و نوک تیز باسه

فکم سر جاش باشه زاویه فک نداشته باشم اما فکم سرجاش باشه

چشمام عین پفکه یکم دیگه فوت کنی بالن میشه چرا انقدر پف داره که اصلا پشت پلک ندارم😐😂

ابروهام صورتمو اخمی کرده و عین چشمام گرد و بدون تاجه🤦🏼‍♀️

رنگ پوستمم انکار تماما کک و مک ریختن روش😭😭

چشمام یه جوری مشکیه انگار چشم قاتله💔😭

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

چشم هایه منم مشکیه عاشقشم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینایی ک گفتیو میتونی یجور خوب بهش نگا کنی 

چشات مشکیه یه زیباییه نه زشتی 

واقعا ملت رد دادن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اینایی ک گفتیو میتونی یجور خوب بهش نگا کنی چشات مشکیه یه زیباییه نه زشتی واقعا ملت رد دادن

وای من واقعا مشکل دارم همه خوشگلن حس میکنم غیر من🤡 

حالا شاید همه نه ولی منم خوشگل نیستم

والا چشم مشکی که جزو بهترین آپشن ها بوده

چشمای من قهوه ای سوخته است

کااااااش برا منم مشکی میشد

ولی بازم خدا رو شکر .همین جوری هم دوسشون دارم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
والا چشم مشکی که جزو بهترین آپشن ها بودهچشمای من قهوه ای سوخته استکااااااش برا منم مشکی میشدولی بازم ...

همه دوستای من چشم رنگین طبیعتا منم دلم خواسته 

2824
2823
2791
2779
2792