2777
2789
عنوان

نظر بدید 🚫🚫🚫🚫

50 بازدید | 2 پست

بچه ها من با یکی یکسال کات کردم خودم تموم کردم چون اعتماد نداشتم و اذیت می‌کرد باز بعد یکسال با اینک میدونستم با ي دختر متاهل ت رابطه هست و کات کرده بهش برگشتم البته اون نمیدونه من خبر دارم تا شمارم رو بهش داشتم ت ایتا تلگرام پیام داد ولی با ي اکانت دیگ 

من اکانت قبلش رو زیر نظر داشتم همش پروف عوض می‌کرد شک کردم گفتم من همون اکانتت قبلیت رو میخام یدونم پیج اینستاش رو ازم پنهون میکنه گفتم اونم بده نوشت باشه اونم اینم باشه منم نوشتن آفرین لایک کرد دیگ پیام نداده تا الان 🤦🏻‍♀️  

چرا برگشتی دوست داری خودتو عذاب بدی و وقتت تلف کنی😐🙄 واقعا این چ‌ کاریه وقتی می‌دونی چیکار کرده و می‌کنه و اینکه برگشتن به یه رابطه کات شده اصلا درست نیست دوباره و دوباره تکرار میشه اتفاقا

روی خودت تمرکز کن

چرا برگشتی دوست داری خودتو عذاب بدی و وقتت تلف کنی😐🙄 واقعا این چ‌ کاریه وقتی می‌دونی چیکار کرده و ...

متوجهم و از صب از استرس دارم دیونه میشم خیلی کلنجار رفتم با خودم نشد فراموش کنم اینم ول کن نبود یهو از جایی ک فکر نمیکردی پیام میداد 

گفنم بزار برم دوباره ولی چیزایی ک مراعات میکردم و نمیخواستم ازش رو اینبار بخام ببینم چیکار میکنه 🤦🏻‍♀️ چون دیدم با اون دخترم تموم کردن و انفالو کردن گفتم برگردم 

ولی نمیدونم چرا همچنان دلش نمیاد پیجش رو بده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.