2777
2789

شوهرم دوست داره بلاگر شه آما نمی‌تونه یعنی تونست چند سال پیش یک پست شانسی گذاشته خیلی ویو لایک گرفت رفت اکسپلورر و 19 کا فالور گرفت بعد شوهرم خوشش امده بود بعد شوهرم خیلی میخواست معروف شه و همش پوست میزاشت و همشون میرفتن اکسپلورر تا شوهرم شد 4۰۰ کا پچش پرید از اون موقع دوباره پیچ زد اما بلاگر نمیشه هرچی زور میزنه نمی‌تونه همون خانوم بود گفت سعتزک شوهرم یک اون دید گوشی زد زمین که کاش من جای اون بودم یعنی منو روانی کرده بعد فهمیدم این یک پیچ میلیون میخواد که از خودش فیلم عکس بزار تا معروف شه رفت مشاوره تراپیست کاری نشد آخر یک تراپیست گفت شوهرت خیلی دوست داره معروف شه و نمیشه درستش کرد بايد کمکش کنی یک پیچ بزنه با تلاش بکن هداقل خودشو 1 میلیون کنه بعد عکس بزار خودشو معروف کنه اما چه جوری روانی شدم چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اگه چاره ای جز همکاری باهاش نداری پیج دوتایی بزنید شمام توش فعالیت کن

اخه یک میلیون فالور خیلی 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی آخه ،تراپیست ها هم آبکی شدن .شوهر من ک اصلا اینستا نداره.برای کارش هم احتیاج نیست ،وقت هم نداره.شوهرت باید سرش شلوغتر بشه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یعنی چی آخه ،تراپیست ها هم آبکی شدن .شوهر من ک اصلا اینستا نداره.برای کارش هم احتیاج نیست ،وقت هم ند ...

5 تا تراپیست رفت نشد