2777
2789
عنوان

زشته بهش بگم

130 بازدید | 11 پست

بچه ها من میدونم که یکی از همکلاسیام یه ایده ای تو کلشه که تو کله منم هست بعد فهمیدم برا اینکار باید اول بری فلان جا ثبت نام کنی به غیر از ثبت نام کلی یعنی تو نت فهمیدم الان به اونم بگم؟بحث حسادت نیست وگنه من از خداگه با اون بیفتم ولی حس میکنم بهش بگم فک میکنه دارم تو کاراش دخالت میکنم و میخوام فضولی کنم

حالا چیکار کنم؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا فکر کنه فضولی کنی 

خب تحقیق کردی فهمیدی راهش اینه اگه اونم سردرگمه بهش بگو

هیچ ادم عاقلی در حالت عادی اینجوری که گفتی برداشت نمیکنه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

نه چرا فکر کنه فضولی کنی خب تحقیق کردی فهمیدی راهش اینه اگه اونم سردرگمه بهش بگوهیچ ادم عاقلی در حال ...

اخه من نمیدونم سردرگمه که من خودم یه چیزایی فهمیدم یعنی تو نت سرچ کردم ببین واقعا دلم نمیخواد فک کنه من فضولم

حالا چیکار کنم؟چجوری بگم به

اخه من نمیدونم سردرگمه که من خودم یه چیزایی فهمیدم یعنی تو نت سرچ کردم ببین واقعا دلم نمیخواد فک کنه ...

اگه ممکنه اینطوری فکر کنه خب ولش کن 

تو ثبت نامتو بکن اون اگه مشکلی براش پیش بیاد ازت کمک میگیره ولی اگه 

محدودیت زمانی داره اون نمیفهمه و ممکنه از دستش بده 

گناه داره به نظرم 

بهش بگو 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اگه ممکنه اینطوری فکر کنه خب ولش کن تو ثبت نامتو بکن اون اگه مشکلی براش پیش بیاد ازت کمک میگیره ولی ...

باشه 

چجوری بگم بهش مثلا چی بگم؟

باشه چجوری بگم بهش مثلا چی بگم؟

خیلی عادی بگو فهمیدم که باید قبلش از این سایته ثبت نام کنی گفتم بگم شاید حواست نبوده باشه

دیگه اگه اون قراره به فکر بودن تو رو با فضولی اشتباه بگیره مشکل از ذهن مریض خودشه هانی تو عادی رفتار کن بزار ادمای دورت روی واقعیشونو نشون بدن 

نمیخواد مراعات ناراحت شدن و نشدن بقیه رو بکنی😂🥲🫶

خیلی عادی بگو فهمیدم که باید قبلش از این سایته ثبت نام کنی گفتم بگم شاید حواست نبوده باشهدیگه اگه او ...

گفتم حالا ببینم چی میگه

گفتم حالا ببینم چی میگه

خب ایشالا که اوکیه🥲😂❤️❤️