2777
2789
اخی عزیزم چند وقته اقدامی مگه؟ میدونم چی میگی ها به منم خیلی فشار میاد هر سری بی بی چک منفی میبینم

بیشتر از ۵ ماه 

واقعا خیلی بهم فشار اومد اینسرری 

به موعودم دوروز مونده بود نمیدونم چقد میتونه درست باشه ولی میگم اگه باردار  بودم همونم نشون میداد نمیدونم گیجم🥲😔

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

بیشتر از ۵ ماه واقعا خیلی بهم فشار اومد اینسرری به موعودم دوروز مونده بود نمیدونم چقد میتونه درست با ...

اوه پنج ماه که چیزی نیست عزیزم 

تا یکسال طبیعیه بعد یکسال نگران کننده 

من چی بگم سه ساله منتظرم 😔

بعدشم اگه هنوز عادت نشدی جای امیدواری هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه پنج ماه که چیزی نیست عزیزم تا یکسال طبیعیه بعد یکسال نگران کننده من چی بگم سه ساله منتظرم 😔بعدش ...

میدونی از همین میترسم ک مشکلی داشته باشم حرفای دیگرانم خیلی روم اثر میزاره 

خیلی تهت فشارم کاش یکی بود درکم کنه همین🥲سنی ندارم 

دکتر هم رفتم گفتن ن تنبلی دارم ن کیست و اینا ولی خب بازم نگران میشم...

هنوز پریود نشدم نمیدونم سردرگمم🥹

اوه پنج ماه که چیزی نیست عزیزم تا یکسال طبیعیه بعد یکسال نگران کننده من چی بگم سه ساله منتظرم 😔بعدش ...

ایشالا شمام هرچه زودتر نینی قشنگ میاد تو دلت نگران نباش برای خدا کارب نشد نداره 

خواهرم بعد ۱۰ سال باردار شد 

میدونی از همین میترسم ک مشکلی داشته باشم حرفای دیگرانم خیلی روم اثر میزاره خیلی تهت فشارم کاش یکی بو ...

همه اون چیزایی که من میخواستم بهت بگم رو خودت به خودت گفتی پس نگران نباش تو استرس چی داری دقیقا وقتی نه سنت بالاست هم اینکه خداروشکر سالم سالمی فقط همین استرس رو دور کن مطمئن باش میگیره و درست میشه 

ان شاءالله که همین ماه باردار باشی ولی اگه نبودی حتماااا شوهرتم ببر یه چکاب کنه اسپرم هاشو و اینکه واریکوسل نداشته باشه

ایشالا شمام هرچه زودتر نینی قشنگ میاد تو دلت نگران نباش برای خدا کارب نشد نداره خواهرم بعد ۱۰ سال با ...

ممنون عزیزمی ان شاءالله هرکسی که دوست داره طعم مادرشدن رو،بچشه به حق امام حسن خدا بهش بچه بده ❤️❤️❤️😘😘😘

نکنه استرس داری مثل آبجیت بشی؟ 

همه اون چیزایی که من میخواستم بهت بگم رو خودت به خودت گفتی پس نگران نباش تو استرس چی داری دقیقا وقتی ...

مرسی عشقم از انرژی مثبتت 

اتفاقا قبل اقدام دوتامون رفتیم چکاپ اونم گفتم اسپرمات عین ساعت کار میکنه 🥺سونو اینا رفتش نمیدونم چرا اینجوری میشه 

شاید عفونت داشته باشم نمیدونم از عفونت میشه یا نه تحربه ایی ندارم بازم منتظر میمونم پریود نشدم بی بی چک میزنم

ممنون عزیزمی ان شاءالله هرکسی که دوست داره طعم مادرشدن رو،بچشه به حق امام حسن خدا بهش بچه بده ❤️❤️❤️ ...

الهی آمین🙏🏻

اره دقیقا میترسم اونجوری بشم 

من هم مادرم همه دوتا خواهرام تنبلی تخمدان داشتن بعد چندین سال بچه دار شدن 

البته اونی ک ده سال بچه دار نشد همسرشم اسپرماش ضعیف بود با ای وی اف باردار شد 

مرسی عشقم از انرژی مثبتت اتفاقا قبل اقدام دوتامون رفتیم چکاپ اونم گفتم اسپرمات عین ساعت کار میکنه 🥺 ...

اره منتظر بمون عزیزم دلم خیلی روشنه احساس میکنم بارداری ...موعدت کیه ؟ بی بی زدی تگم کن ...

خداروشکر که هر دو سالمید پس این استرس رو از خودت دور کنی صد در صد با خیال راحت بارداری 

الهی آمین🙏🏻اره دقیقا میترسم اونجوری بشم من هم مادرم همه دوتا خواهرام تنبلی تخمدان داشتن بعد چندین ...

شکر کن از اینکه سالم و سلامتی ان شاءالله همین جوری هم بمونی منم سه تا خواهر دارم من سومی ام 😍

نترس اگه بترسی بد تر اون چیزی که میترسی میاد سمتت من الان خودم مریضم دارم دوا و درمون میکنم برام دعا کن منم خوب شم واقعا خستم از دکتر رفتن

اره منتظر بمون عزیزم دلم خیلی روشنه احساس میکنم بارداری ...موعدت کیه ؟ بی بی زدی تگم کن ...خداروشکر ...

وای واقعا این حسو داری 

منم از ظهر تا الان حس میکنم بی دلیل یهو بهش فکر میکنم ی ذوقی تو درونم هس انگار دلم میریزه🥹

از غروب درد پریود دارم هر لحضه میگم الان میاد اما ببخشید ترشح بی رنگ آبکی میاد نمیدونم قضیه چیه🥲

اره منتظر بمون عزیزم دلم خیلی روشنه احساس میکنم بارداری ...موعدت کیه ؟ بی بی زدی تگم کن ...خداروشکر ...

باشه عزیزم بهت میگم درخواست دوستی میدم گمت نکنم♥️

شکر کن از اینکه سالم و سلامتی ان شاءالله همین جوری هم بمونی منم سه تا خواهر دارم من سومی ام 😍نترس ا ...

بمونن برات ♥️اره سعی میکنم استرس دور کنم بقول شما شکر ک حالا مشکلی ندارم 

برات کلی دعا میکنم هرچه زودتر مشکلت حل بشه شمام طعم شیرین مادر شدنو بچشی ایشالا باهم🥹♥️

وای واقعا این حسو داری منم از ظهر تا الان حس میکنم بی دلیل یهو بهش فکر میکنم ی ذوقی تو درونم هس انگا ...

ترشحاتت تخم مرغی و کش داره ؟ 

واقعا حس میکنم مادر شدی ان شاءالله که هم شما مامان شدی هم من من موعدم ۲۹ هست ...

بمونن برات ♥️اره سعی میکنم استرس دور کنم بقول شما شکر ک حالا مشکلی ندارم برات کلی دعا میکنم هرچه زود ...

ممنون مهربون جون ان شاءالله هر جفتمون بچشیم ... استرس خودش باعث همه درداس که مردم اینجوری گرفتار دارو و دکترن اگه یکم توکلمون بالا بود اینجوری نمیشد