2777
2789
عنوان

من عقدم

98 بازدید | 8 پست

خیلی وقته با شوهرم دوست بودیم بعدش نزدیک یک سال نامزدی بعدشم عقدمون بود خیلی دوس داریم همو

و مشکلم اینک مگ کسی ک عقد میکنه شوهر محسوب نمیشه خودشم میگ همینو واسه یه سری چیزام میگ ک تو زن من حساب میشی 

ولی اصلا واسم پول نمیزته بگه شاید نیاز داشته باشی قبلا زد ولی الان دیگ‌نمیزنه نزدیک عیدم هست کرم و لوازم ارایشی و همه چیم تموم شد

واسه عیدم هیچ خریدی نکردم 

اصلا نمیگ پول بزنم شاید چیزی بخوایی

یه بار گفت دست و بالم بستس 

ولی بعدش وومد تو دستش 

چند باری گفتم برم لباسارو نگاه کنم هیچی نگفت ک پول بزنم واست 

روم نمیشه از بابام بگیرم انتظار دارم خودش بزنه

چیکارکنم بنظرتون

رک بگو مردا نمیفهمن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من رودارش نکن 

کلایه کت شلواربرای عقدم خرید دیگه هیچی برام نخریدنه تونامزدی نه برای تولدم ن یلدا ن عیدهیچی برام نخرید 

منم روم نمیشد بهش بگم ازپولای خودم میرفتم میخریدم که خانوادم نگن شوهرت چرااینجوریه 

بجای اینکه بهش بگم بیامن و ببر خرید

بخداالانم بد چندسال یه خریدبزور میبرتم بازم خودم باپول خودم خرید میکنم☹️

اوایل ک میرفتیم بازار میرفت توقیافه یه جفت کفش میخاستم قیافه میگرفت

شرایط مالیش چطوره؟متاسفانه دوران عقد دوران بلاتکلیفیه

خوبه پول میاد تو دستش ک بخواد بده همش سر کار قبلا گفت واسه عید میدم واسه لاست حالا هیچی نگفت خیلی ناراحتم پول نمیزنه واسم اصلا

مثل من رودارش نکن کلایه کت شلواربرای عقدم خرید دیگه هیچی برام نخریدنه تونامزدی نه برای تولدم ن یلدا ...

ن من واسه هدیه خجالت نمیکشم اینک بگم پول روم نیست

خودش باید بفهمه