2777
2789
عنوان

خانواده میتونه نابودمون کنه

89 بازدید | 3 پست

یه پدر مادر ساده بچه شون رو به نابودی میکشونن هر چه قدر هم که عاشقه بچه شون باشن

و یه پدر مادر زرنگ بچه شون رو خوشبخت میکنن البته پدر مادر زرنگی که بچه ش رو دوس داشته باشه بچه ش رو خوشبخت میکنه وگرنه بعضی پدر مادرای زرنگ حاضرند برای موفقیته خودشون بچه هاشون رو قربانیه اهدافه خودشون کنن.

پدر مادر ساده جدا از تصمیمات و اشتباهاته خودشون که رو زندگی بچه تاثیر میذاره میتونن ذهن بچه رو کنترل کنن و هر وقت که بچه سعی میکنه تصمیم درست رو بگیره با عذاب وجدان دادن به بچه ، قهر کردن باهاش ، تنبیه و ... باعث میشن تا اون بچه هم مجبور به انجام اشتباهاته تکراریه پدر مادرش بشه.

مثلا مادری که همیشه خودشو برا دیگران فدا کرده یا به حرف مردم زندگی کرده ، اگه اون بچه ش بخواد درست زندگی کنه ، برای دله خودش کار کنه و به حرف مردم اهمیت نده ، مدام با عذاب وجدان دادن به بچه و ایراد گرفتن ازش اون بچه رو هم به ناچار مثل خودش میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شهرمون متنفرم چندین بار به خانوادم گفتم ببین گریه میکنم زجه میزنم افسردگی میکشم میگم توروخدا ه ...

منشوهرم اینکارو باهام کرده 

که همین شوهر حاصل عذاب وجدان دادن های خانوادم و قهر کردناشون و نصیحتاشون و رو مخم رفتن و حس اشتباه بهم دادن شوهرم شده