2789
عنوان

شوهرم

153 بازدید | 10 پست

بچها شوهرم خسته ام کرده نمیدونم چیکار کنم ن میتونم برگردم نه میتونم بمونم  تو زندگیم دارم اب میشم تو شهر غریب الان ویلون سیرونم 

خسته شدم خسته   خیلی اذیتم میکنه بهم دروغ میگه از  پنهون کاری میکنه 

به خونوادش ی مدت پول میداد خیلی بی رویه زیاد بد به من دروغ میگفت رمنم میفهمیدم باهاش حرف زدم با دعوا با ارومی که چیزی رو از من پنهون نکن توروخدا نکن   راستشو بگو گفت باش باز دروغ دروغ 

جلوی خونوادش جوزی رفتار میکنع که مثلا زن من نمیدونه به شما پول میدم  مثلا من  زنمو ادم حساب نمیکنم 

مثلا امرپز رو مواور بودیم یهو مادرش زنگ زد بد شوهرم بهش فهموند کع زنم پیشمه 

نمیتونم راحت حرف بزنم 

بش گفتم مگه چی میخواستی بگی کع نمیتونستی پیش من حرف بزنی

چرا اینجوری حرف زدی من که همه چیزو میدونم عادی حرفتو میزدی انقد دلم سوخت انقد گریه کزدم زدم از خونه بیرون   برگشته ب من میگه گمشو بیا خونه یا برو شهرتون خونه بابات 

من زنگ میزنم بابات تکلیفتو روشن کنه 

همیشه خونوادش اذیتم میکنن هیچ کاری نمیکنع پشت سرم ی جور رفتار میکنه جلوم ی جوز  

درد من پول نیس بچها درد من حرفای ک میزنن نیس 

درد من اینه کاری میکنه اونا فک کنن من هیچی نیستم اونا فک کنن شوهرم منو ادم حساب نمیکنه 

هر کاری میکنم درس نمیشع

نمیدونم چیکار کنم  از بی جایی اومدم تو پارک نشستم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

وضعیتش چطور؟خونه ،ماشین داره؟برات چیزایی که لازم داری میخره ؟یا نه سخت میگیره به تو پولش میده به خان ...

خونه نه ولی ماشین داریم اصلا بحث من پول نیست

بحث خلع های درونیمه داره ابم میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خونه نه ولی ماشین داریم اصلا بحث من پول نیست بحث خلع های درونیمه داره ابم میکنه

بچه داری

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

عزیزم روانشناس ها میگن تا وقتی واقعا قصد رفتن ندارید از خونه نرید بیرون وقتی که شما دو دلی کاش نمیرفتی بیرون که براش عادی نشه و اینکه تو هم بهش دیگه گیر نده چون دیگه انقدر گفتی حرفت گوش نمیده این سری بگرد و ببین چی باعث میشه اینطور رفتار کنه و این که برو سیاست زنانه های که یاد میدن توی کانال مرضیه کشوری پیام رسان ایتا رو یاد بگیر که چطور رگ خواب شوهرت دستت بیاد توی

خونه نه ولی ماشین داریم اصلا بحث من پول نیست بحث خلع های درونیمه داره ابم میکنه

شاید دلش نمیخواد شما مسائل خانوادگیش رو بدونی اکثر مردا همینجورین برادر منم اینجوریه یه بار خودم باهاش دعوا کردم گفتم مگه ما آدمای خرابی هستیم که هر وقت زنت پیشته درست جوابمون رو نمیدی یا حتما باید بیرون از خونه باشی که به ما زنگ بزنی. الان چند ساله داستان همینه جلوی زنش کلا جواب نمیده میگه دلم نمیخواد زنم چیزی بدونه . اخلاق شوهر شما هم همینه خودت رو خسته نکن خودتو بزن به ندونستن باور کن خانوادش اصلا به شما حتی فکرم نمیکنن 

میخواد بهشون بگه همسرم با من موافق.

میخواد بگه زن من حسود نیست

با خیلیا فرق داره

و خانواده همسرش دوست داره

چرا فکر کردی که میخواد به تو بی احترامی کنه یا چیزی حسابت نکنه؟؟

ضمنا من خودم هرررگز کمکی کنم در حق خانواده م از پول خودم 

به همسرم نمیگم 

دوست ندارم همسرم درجریان اینگونه مسایل باشه 

شما چطور دوست داری بگی ؟؟

شاید دلش نمیخواد شما مسائل خانوادگیش رو بدونی اکثر مردا همینجورین برادر منم اینجوریه یه بار خودم باه ...

چرا تو خونوادشو نمیشناسی   خونوادش خیلی اذیتم میکنن همش