2777
2789
عنوان

گوشیم خراب شده

219 بازدید | 3 پست

درست نمیشه یه انگشتر دارم میخام بفروشم گوشی بخرم شوهرم میگه خودت از قصد خراب کردی گوشی جدید بگیری ولی من گوشیمو دوساله گرفته بود گفتم سی پی یو گوشیه 

میگه گوشی نمیگیرم گوشی که دستمه الان قدیمه اینهمه برا اون طلا فروختم یه بارم برا خودم میگه نمیزارم بفروشی چکار کنم 

ان شاالله خدا برات بسازه بهترینا رو . جور میشه ان شاالله عزیزم منم گوشیم تو سفر افتاد تو اب بعد خودم با پولایی که جمع کردم  شیائومی گرفتم هشت تومن یکی دو سال پیش . شوهرم واسه خودش ایفون میگیره 🥺گرچند من مارک باز و اینا نیستم و برام مهم نیست . حتی اطرافیانم گفتن خب تو یه ایفون بگیر ولی حرف بقیه روم تاثیر نمیزاره اتفاقا همونا با اینکه گوشی دارن  شده اومدن کارشون با گوشی من راه بیوفته . کسی درکی از زندگی بقیه نداره در حد خودش

حق داره تو این گرونی مگه میشه سال به سال گوشی عوض کرد باید مراقب می‌بودی.من گوشی اولم رو ۷ سال داشتم گلکسی j5 هنوز هم کار میکنه ولی پارسال رفتم یه گوشی دیگه گرفتم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داره تو این گرونی مگه میشه سال به سال گوشی عوض کرد باید مراقب می‌بودی.من گوشی اولم رو ۷ سال داشتم ...

تقصر من نبود که نه ضربه خورد نه تو اب افتاد یهد کار نکرد