2821
2789
عنوان

ترمیم معدل

286 بازدید | 19 پست

تورو خدا بیاین چند تا سوال دارم 

میگم من می‌خوام کنکور ۱۴۰۵ شرکت کنم 

پشت کنکوری هستم 

الان من باید ترمیم دوازدهم رو بدم فقط و ۶۰ درصد فقط دوازدهم حساب میشه ؟ یا یازدهم رو هم باید بدم؟ 

و اینکه میتونم سال ۱۴۰۴ فقط عمومی بدم سال ۱۴۰۵ اختصاصی ؟ اینجوری این امتحان های ۱۴۰۴ تو کنکور ۱۴۰۵ حساب میشه؟

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

با این تغییراتی که در کنکور میشه

نمیشه با قاطعیت گفت که تو ۱۴۰۵ چه اتفاق هایی میفته

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆   باباطاهر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این تغییراتی که در کنکور میشه نمیشه با قاطعیت گفت که تو ۱۴۰۵ چه اتفاق هایی میفته

واااای

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
مشخص نیست اصلا،

تورو خدا 

پس من چیکار کنم الان 

تورو خدا پس من چیکار کنم الان

احتمال خیلی زیاد دوازدهم هست ولی برای یازدهم هیچی مشخص نیست،تو تا موقع اعلام شدن بشین تخصصی هارو برا کنکور بخون،بهترین راه همینه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

معلوم نیست تازه ۴۰۴ معلوم شده! 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

مشخص نیست اصلا،

دانشجوی پرستاری هستم خودم 

رشتم رو هم دوست دارم 

ولی شدیدا به سرم زده دوباره کنکور بدم واسه دندان 

اینجوری باشه دیگه همین پرستاری رو ادامه میدم 

تف تو این شانس 

معلوم نیست تازه ۴۰۴ معلوم شده!

۴۰۴ چیه ؟ فقط دوازدهم میدن؟؟ یا یازدهم و دوازدهم باهم؟

دانشجوی پرستاری هستم خودم رشتم رو هم دوست دارم ولی شدیدا به سرم زده دوباره کنکور بدم واسه دندان اینج ...

ول کن کنکور ارزش برگشت نداره بشین درستی پرستاری رو عالی بخون مهاجرت کن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

۴۰۴ چیه ؟ فقط دوازدهم میدن؟؟ یا یازدهم و دوازدهم باهم؟

فقط دوازدهم برای پشت کنکوری 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

یهسوال چرا از پرستاری راضی نیستی ؟ 

ول کن کنکور ارزش برگشت نداره بشین درستی پرستاری رو عالی بخون مهاجرت کن

می‌ترسم بعدا پشیمون بشم که چرا تلاش نکردم 

ولی اگه اینجوری باشه قیدش رو میزنم 😔

یهسوال چرا از پرستاری راضی نیستی ؟

عاشق رشتم هستم!!!! 

و میتونم تا دکتری ادامه بدم 

ولی حرف اطرافیان اذیتم می‌کنه

همش میگن بدون کنکور رفتی همه میتونن برن تو فقط آمپول زن هستی و این حرفها 

این چیزا اذیتم می‌کنه 

منم میگم من که با شرایطی که قبلاً داشتم این پرستاری رو قبول شدم خدارو شکر الان مشکلاتم برطرف شده چرا نخونم و شانسم رو امتحان کنم 

دلیلم اینه 

می‌دونم منطقی نیست ولی واقعا حرف اطرافیان اذیتم می‌کنه 

عاشق رشتم هستم!!!! و میتونم تا دکتری ادامه بدم ولی حرف اطرافیان اذیتم می‌کنههمش میگن بدون کنکور رفتی ...

من فقط یه چیز میدونم اگه بخوای با حرف بقیه زندگی کنی واقعا نمیشه رضایت رو باید درون خودت پیدا کنی مطمئن باش همون اطرافیان دندون پزشک هم بشی میگن بابا کاری نداره که ما هم میتونیم فلان بهمان ولی خب اگر میخواین به خودتون چیزی رو ثابت کنین فرق داره قضیه ایم دیگه بستگی به افکار و اعتقادات داره موفق باشیی💛💛🩷🩷

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز