2777
2789
سر پسر اولم نمیدونستم رحمم بازه و تو اول هفت ماهگی دفع شد متاسفانهسر پسر دومم از اول لکه بینی داشتم ...

اهان خداروشکر انشالله که براحتی میگذره منم اصلا لکع بینی قبل سرکلاژ نداشتم فقط بعدش دیدم که دکتر گفت طبیعی من ۲۴ ساعت بعد عمل اصلا از تخت بیمارستان پایین نیومدم یه شبم موندم بیمارستان دیگه کم کم اومدم پایین واس سرویس فقط....

اهان خداروشکر انشالله که براحتی میگذره منم اصلا لکع بینی قبل سرکلاژ نداشتم فقط بعدش دیدم که دکتر گفت ...

آره طبیعیه. بعد سرکلاژ خونابه و لکه بینی طبیعیه درد هم طبیعیه

اما دو هفته دیگه کامل برطرف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره طبیعیه. بعد سرکلاژ خونابه و لکه بینی طبیعیه درد هم طبیعیهاما دو هفته دیگه کامل برطرف میشه

اهان ادکی عزیزم توکل بخدا تحت نظر بهترین دکتر هستم بیهترین بیمارستان و ازمایشگاه و سونوگرافیا دارم میرم ولی تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیافته همه امیدم فقط خداست ...

نخ بخیه سرکلاژه نگران نباش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

آره اونه همش توهم منقبض شدن دارم

دستتو بزار رو‌رحمت اگه انقباض باشه سفت میشه بعد شل میشه ریتمیک

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

زیرشکم سفت میشه وحس زور زدن داریک چندروزاول طبیعیه ولی نباید زیاد باشه

اهان ممنونم فقط یه چیز دیگ حس میکنم بدنم داغه چراا تب سنج هم ندارم ببینم تب دارم یا نه