2777
2789
خیلی شانس آوردی خیلی لباس گرونه بخصوص تو شهر ما

تو شهر ماهم همینطور

مانتو خوب خوبب  دو و نیم ندیدم 

این تک شده بود شانس من

جنس معمولی و پایین  زیر یه تومنم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست ولی خیلیاشونم با عکساش فرق داره ، یا جنسش خوب نیستمن اون روز یه کت شلوار قیمت کردم که تازه پیرهن ...

من ۹۹درصد خریدام آنلاینه. اونایی که خیلی ارزونن جنسشون آشغاله. اونایی که خیلی گرونن پولم نمیرسه😂همیشه قیمت متوسط‌ها رو میخرم که کیفیتش هم دقیقا مثل پولیه که میدم

پزشک کوچولو🩺📚

فیک بودن به کنار ولی مشخصه جنس‌های ارزونی که خریدیم علاوه بر فیک بودنش کیفیت خوبی هم ندارن. از این ب ...

اشکال نداره فدا سرت

کارای جنس خوب مغازه ها خیلی کم میارن چون کم تر کسی میخره

یادم نمیاد زیاد ...

بلیز و شلوار ست بیرونی ۲میلیون .کت و شلوار مشکی ۴میلیون 

دوتا مینی اسکارف شد ۳۲۰

کانتور و کانسیلر و ۲رژ مدادی گابرینی ۶۰۰

کتونی ۱و دویست .کفش ۱ودویست و پنجاه 

کیف کوچولو ۹۰۰_دوباره مینی اسکارف ۱۵۰

جوراب دوتا ۸۰ _ شال مشکی ۲۰۰ 

تاپ خونگی ۲۰۰ _پیراهن خونگی ۴۰۰ _ادکلن ۷۵۰ 

براش ۱۵۰ _شلوارجین بگ ۹۵۰ _بقیشم یادم نمیاد خورده ریز مث اسپری ضد تعریق داو ، گلسر پاپیون ،گیر ،...

کت بهاره 980

شلوار بگ مازراتی 530 

لباس زیر دوست 1.100

ادکلن 700

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

کفش۶۱۰ 

شال۵۸۰ 

کت شلوار ۳۵۰۰

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

جنس کفشتون چطوره اسپورته یا مجلسیمن اینجا پایین یک و نیم کفش ندیدم

کفش مجلسی کرم 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚