2789
عنوان

بیاید درد و دل😔😔

114 بازدید | 7 پست

کیا دوست دارن از دست مادراشون خودشونو بکشن و از این زندگی راحت شن ؟؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

پس قطعا فقط من اینقد بدبختم

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واون دنیاشونم خراب کنن

والا عذاب اون دنیا راحت تره . حداقل میدونی خدا یه روز میبخشتت و داری عذاب اشتباه خودتو میبینی ... نه که ببینی سزاوار عذاب کشیدن نیستی ولی عذاب میکشی

خدا عقل داده منطق داده

عقل و منطق الان اینجا به چه دردی میخوره؟؟

والا عذاب اون دنیا راحت تره . حداقل میدونی خدا یه روز میبخشتت و داری عذاب اشتباه خودتو میبینی ... نه ...

خدا تو این دنیا هم میگه رابطت رو با من درست کن من رابطت رو با همه درست میکنم