2777
2789
عنوان

لانه گزینی

106 بازدید | 8 پست

سلام دوستان،کدوم یکی از شما لک لانه گزینی در دوران بارداریتون داشتین???مقدارش و رنگش چیجوری بوده،من در مرحله اقدامم لک دیدم نمیدونم پریودهس یا چی....

۲۴  ۲۵ ۲۶ سیکل..روزی یک بار ترشح صورتی رو دستمال.همراه با درد پریودی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بله قهوه ای بود تا دوروز داشتم یه هفته قبل موعد فکر کردم پریود شدم ولی باردار بودم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا بارداری داشتم دو تا سقط شد سومی موند در هر سه دو روز قبل از پری فقط یک تک لک صورتی داشتم که فقط به دستمال گرفت اون قدر زیاد نبود که بریزه رو لباس زیر موقع خشک کردن با دستمال فهمیدم. من البته پریود هام هم مثل ساعت کار می کرد.

خدا بزرگتر است

بچه ها من بچه شش ماهه دارم.پنج شش روزی که پریودم تموم شده بود ..رابطه داشتیم تادوروز رون هام و زیر دلم دردمیکرد و چندتا لک حالت خونابه دیدم خیلی میترسم لانه گزینی نباشه...دعا میکنم چیزی نباشه ازماه دیگه برم امپول بزنم...ببخشید استارتر اینجا مطرح کردم اخه خیلی فکرم مشغوله...

من سه تا بارداری داشتم دو تا سقط شد سومی موند در هر سه دو روز قبل از پری فقط یک تک لک صورتی داشتم که ...

خداروشکر عزیزم انشالله نی نی تون سالم بدنیا میاد،پس فک کنم برا من لابد همون پریود هستش چون کم نبود مقدارش

خداروشکر عزیزم انشالله نی نی تون سالم بدنیا میاد،پس فک کنم برا من لابد همون پریود هستش چون کم نبود م ...

ایشالله عزیزم شما هم به سلامتی خدا برات می خواد و به وقتش باردار میشی😊

خدا بزرگتر است