kafshduzak مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 132 عنوان لانه گزینی 106 بازدید | 8 پست سلام دوستان،کدوم یکی از شما لک لانه گزینی در دوران بارداریتون داشتین???مقدارش و رنگش چیجوری بوده،من در مرحله اقدامم لک دیدم نمیدونم پریودهس یا چی.... 1396/10/26 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 ۲۴ ۲۵ ۲۶ سیکل..روزی یک بار ترشح صورتی رو دستمال.همراه با درد پریودی گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
soz1394 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7959 بله قهوه ای بود تا دوروز داشتم یه هفته قبل موعد فکر کردم پریود شدم ولی باردار بودم وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
Sayesh عضویت: 1395/02/23 تعداد پست: 2447 من سه تا بارداری داشتم دو تا سقط شد سومی موند در هر سه دو روز قبل از پری فقط یک تک لک صورتی داشتم که فقط به دستمال گرفت اون قدر زیاد نبود که بریزه رو لباس زیر موقع خشک کردن با دستمال فهمیدم. من البته پریود هام هم مثل ساعت کار می کرد. خدا بزرگتر است
kafshduzak مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 132 ۲۴ ۲۵ ۲۶ سیکل..روزی یک بار ترشح صورتی رو دستمال.همراه با درد پریودی منم دوروز مونده ب موعدم ولی قهوه ای رنگ دیدم البته مقدارش زیاد بود تقریبا
نرم عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 916 بچه ها من بچه شش ماهه دارم.پنج شش روزی که پریودم تموم شده بود ..رابطه داشتیم تادوروز رون هام و زیر دلم دردمیکرد و چندتا لک حالت خونابه دیدم خیلی میترسم لانه گزینی نباشه...دعا میکنم چیزی نباشه ازماه دیگه برم امپول بزنم...ببخشید استارتر اینجا مطرح کردم اخه خیلی فکرم مشغوله...
kafshduzak مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 132 من سه تا بارداری داشتم دو تا سقط شد سومی موند در هر سه دو روز قبل از پری فقط یک تک لک صورتی داشتم که ... خداروشکر عزیزم انشالله نی نی تون سالم بدنیا میاد،پس فک کنم برا من لابد همون پریود هستش چون کم نبود مقدارش
kafshduzak مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 132 بچه ها من بچه شش ماهه دارم.پنج شش روزی که پریودم تموم شده بود ..رابطه داشتیم تادوروز رون هام و زیر د ... خواهش میکنم،انشالله ک خیره...
Sayesh عضویت: 1395/02/23 تعداد پست: 2447 خداروشکر عزیزم انشالله نی نی تون سالم بدنیا میاد،پس فک کنم برا من لابد همون پریود هستش چون کم نبود م ... ایشالله عزیزم شما هم به سلامتی خدا برات می خواد و به وقتش باردار میشی😊 خدا بزرگتر است