2777
2789
عنوان

ختم صلوات ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 80 پست
به نیت @maede65 و زن برادرش 5 صلوات می فرستم به نیت @نخودچی1403 5 صلوات می فرستم به نیت @آیسون1 و ...

سلام🌹 و ممنون که به یاد همه هستی خدا یادت کنه

۱۱۴ مرنبه به نیت حاجات همه و استارتر عزیز🌹

السلام علیک یا اباصالح المهدی

یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دینک. 🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها 🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا فردا قبل غروب 💚 منم دعا کن عزیز دل 🤍اگر میتونین افراد دیگه رو هم تگ کنید

فدای شما

به شرط لیاقت 

اگر تونستم 100تا صلوات میفرستم 

اگر یادمم رفت حلال کن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

تا کی زمان داره؟

سلام 😘🌹 ذوق کردم دیدمت حتما باید ریپلایت میزدم

نمیشد نزنم😀

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام🌹 و ممنون که به یاد همه هستی خدا یادت کنه۱۱۴ مرنبه به نیت حاجات همه و استارتر عزیز🌹السلام علیک ...

ممنون گل من ❤️ 

اگر میتونین افراد دیگه رو هم تگ کنین ❤️

فدای شمابه شرط لیاقت اگر تونستم 100تا صلوات میفرستم اگر یادمم رفت حلال کن اللهم صل علی محمد وال محمد ...

خیلیییییی ممنون مهربونم 💚 منم به نیت شما ۱۰ تا میفرستم انشالله خدا حاجت همه رو به حق امام حسن (ع) بده 🤲🏻🕊️

ممنون گل من ❤️ اگر میتونین افراد دیگه رو هم تگ کنین ❤️

@سوپرایزخدا  

@oمادرانهo  

@sallli  

پیشاپیش سال جدیدتون پر از استجابت و روزای خوش

فدای شمابه شرط لیاقت اگر تونستم 100تا صلوات میفرستم اگر یادمم رفت حلال کن اللهم صل علی محمد وال محمد ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14327657

قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟🫠❤️

💔

سلام 😘🌹 ذوق کردم دیدمت حتما باید ریپلایت میزدمنمیشد نزنم😀

سلام مهربونم 😀😀😀💋💋💋

فدای ذوق کردنت🤗

منم خوشحالم دیدمت😍😍😍😍😍😘 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14327657قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟🫠❤️

زدم فقط خدا کنه نترکم 

دوستم بخاطر به گزارش زدن چند روز تعلیق بود