2777
2789
عنوان

پستچی

123 بازدید | 18 پست

چرا نمیاره بسته رو 

اه دیوانه کرد این اداره پست مارو 

تحویل مامور داده 

از ساعت9هنوز نیاورده 

شب برا خودت ببر بسته رو وقتی کسی خونه نیست

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

زنگش بزن

شمارشو نداری؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز تو خوبی

بسته من اومده استانمون الان یه هفته هست همونجا مونده حرکت نمیکنه بیاد شهرستان ما 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
زنگش بزنشمارشو نداری؟

ای خواهر جان 

ب مامور پستی ک قسمت خونع مارو میاورد زنگ زدم شماره اون منظقه دیگ رو نداری میگ نه اگ از من کاری برمیاد بگو 

میگم شمارشو برام پیدا کن میگ از کجا🥲😂همکارین خدا خیرتون بده شما ک

فقط شما نیستی که هزارتا بسته اسبالاخره باید مسیرو جوری بندازه دوبار به یه جا برنگرده

اگ شما بدونید بسته هارو چطوری تحویلمون میدن حق میدی  یهو میان خود کالارو بهمون میدن 

حاجی جان این کارتنی؟ پوشی چیزی نداره؟ 

ما باهم رفیق شدیم زنگ میزنه میگم دستت درد نکنه از حیاط بنداز تو 😂

من برا یکی دیگ سفارش دادم 

یکی جا خونه ما مارو میشناخت زنگ میزد میگفت بیا پایین همینقد راحت😂😂😂😂

ولی یکی جا خونه دوستم فک کنم عوض شده 

حالا بقیه گارد گرفتن انگار اختصاصی شماست 

نمیدونن اینا چطوری بسته رو ب دستمون میرسونن🥴🥴🥴🥴خود کالارو بهمون میدن 

چون باز میکنن نگا نیکنن🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ما باهم رفیق شدیم زنگ میزنه میگم دستت درد نکنه از حیاط بنداز تو 😂

اره مال مام عادت کرده نگفته میندازه حیاط🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

باز تو خوبیبسته من اومده استانمون الان یه هفته هست همونجا مونده حرکت نمیکنه بیاد شهرستان ما

بعد بقیه گارد گرفتن انگار اختصاصی شماست🙂🙂 

اگه بدونن می میریم و زنده میشیم تا این بسته میرسه دستمون ک از سمت فروشنده سالم میرسه معلوم نیست چیکار میکنن همه کار باهاش میشه

کتاب سفارش داده بودم 

بعد کارتنه مشخص بود از بالا یکی باز کرده این ب کنار 

از بغل کارتنه کتابا زده بود بیرون😐😐😐😐 گوشه یکی دوتاشون تا خوردع بود😐😐😐😐

تا حالا برای من اینطوری نیاوردن!همیشه داخل بسته اس

خب اینجا(محل پست بسته خودمون اومدیم ی شهر دیگ)  چون سیستان بلوچستانه باز میگنن ک چیزی نباشه اما بازم جر ندن ی نگا ساده کافیه