2789
عنوان

عینک شکسته

213 بازدید | 21 پست

امروز ومدرسه دوستم کخ می‌ریخت عینکم گرفت پرت کرد شکست بعدشم ورقه دفترم مشقامو پاره کرد مامانم حالا بهش پیام داد میگه خاله من بخدا دهن روزه ام وضعیت مالیم ن خوب نیس من نمیدونم چیکار کنم مامانم میگه باید خسارت بگیریم ازشون من میگم ولش کن حالا مامانم زنگ زده مدرسه به دوستم هم پیام داده همرو باخبر میکنه میترسم پاشن دوروز دیگه همه باهام قهر کنن بهم بگن خود شیرین..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭بخدا تو مدرسه تا آخرش همش گریه می کردم😞دوستم هم گریه میکنه میگه من تقصیری ندارم... هوف... نمیدونم ...

چه ربطی به ریاضی داره

اگه واقعنی پولشو نداره ولش کن کم بهش محل بزار پررو شده فک میکنه گنگه چیزارو پرت میزنه

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

چه ربطی به ریاضی دارهاگه واقعنی پولشو نداره ولش کن کم بهش محل بزار پررو شده فک میکنه گنگه چیزارو پرت ...

بخد مامانم اینطوری میکنه برداشته زنگ زده به مامان دوستم ور میداره میگه ما کم پولیم بچم مریضه وفلان آبرو وم رفت راست میگه مامانم وضعیت مالیمون خیلی خوب نیس وآبجیم همش گریه میکنه 

راست میگه ازطرفی هم اونا پول ندارن😭😭😭😭

بخد مامانم اینطوری میکنه برداشته زنگ زده به مامان دوستم ور میداره میگه ما کم پولیم بچم مریضه وفلان آ ...

به جهنم که پول ندارن مامانتم حق داره

عینکتو شکسته خجالتم میکشی؟

باو قوی باش

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

همینا بعدها خاطره میشهولی ببخشید برا تو عینک نمیشه هر طور شده خسارتشو بگیر

والا مامانم زنگ زده پیگیری میکنه یکبارم پول بردم پولمو گم کرد انداخت جایی الان مامانش میگه گریه میکنه 

به جهنم که پول ندارن مامانتم حق دارهعینکتو شکسته خجالتم میکشی؟باو قوی باش

آخه میترسم تومدرسه دعوا بشه و.... 

الآن عینک ندارم بقرآن...... 

من دختر درس خون خوبی هستم..... 😪😭میترسم شایعه بشه وبگن خودشیرین خایمال... ببخشید حالم بده اینارو میگم

عینکم هم ٣تومن بود... 

دست مادرت درد نکنه. بیچاره باید جور تربیت نکردن دوستت توسط مامانش رو بکشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

والا مامانم زنگ زده پیگیری میکنه یکبارم پول بردم پولمو گم کرد انداخت جایی الان مامانش میگه گریه میکن ...

اتفاقا پیگیری نکنه همه بهت میگن دیدی هیچکاری نتونست بکنه خسارتشو بگیر حتی هگه پول نداره تا بار احرش باشه دفعه بعدی رعایت کنه 

صلوات
والا مامانم زنگ زده پیگیری میکنه یکبارم پول بردم پولمو گم کرد انداخت جایی الان مامانش میگه گریه میکن ...

به جهنم!!! چرا انقدر نگرانی دوستات چی میگن؟ حقت رو باید بگیری 

شک نکن اگه کاری نکنه بعدا ممکنه بقیه هم هر کاری عشقشون بکشه باهات بکنن چرا انقدر شل بازی در میاری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.