2777
2789
عنوان

بچه ها با لباس راحتی برن ❓

145 بازدید | 19 پست

15 ساعت راه میریم

میریم خونه مادرشوهرم بعدشم میریم خونه مامانم

شوهرم هرسال نزدیک خونه مامانش ک میشیم میگ بهترین لباس بچه ها رو بپوشون رفتیم خونه مامانم 

میگم بابا 15 ساعت راه میریم کی ب لباسشون توجه میکنه با لباس راحتی برن

بعد ک بردمشون حموم لباس تمیز بپوشن کسی نیست ک پدر مادرته فقط

لباس خوب بپوشونم رسیدیم یا با راحتی برن بعد حموم لباس خوب بپوشن؟؟؟؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راحتی

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید

نزدیک مقصد عوض کن اگر خیلی حساسه 

راحتی بپوش 

مگر میخواین برین عروسی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

چقد راه

از کجا به کجا میرید؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
منم حرفم اینه شوهرم نمیفهمه

باهاش منطقی صحبت کن که تو ماشین عرق میکنن و حیفه لباسای تمیز رو تنشون کنم وقتی کثیف شدن و بعد حموم بهتره اگر قبول نکردن کاری ک میگه رو بکن دیگه الکی اوقات تلخی نشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"