2789
عنوان

حسادت

43 بازدید | 1 پست

دوستان این موضوع خیلی تکراریه ولی من به چشم دارم می بینم که حسودترین و عقده ای ترین مادر شوهر دنیا رو دارم. یعنی اگه بخوام تعریف کنم دهنتون از تعجب وا می مونه، ایشون بسیار بسیار آب زیرکاهه، من اللن با اینکه قهرم چند ماهه نرفتم خونشون هنوز بوی حسادتش به مشامم می رسه، انگار مریضه همه اطرافیانم هم متوجه شدن،، کوچیکترین چیزی که می تونم بگم در موردش که سرتون رو زیاد درد نیارم اینه : چند ساعتی که خونشون هستم مدام حواسش به کارهای منه، میرم دسشویی میره پشت سرم نگاه می کنه، با بچه ها بازی می کنم گوشش سمت حرفه‌ای منه که به بچه ها چی میگم، یکی از دخترا رو جاسوس من کرده بود تو خونه که وقتی ایشون تو آشپزخونه اس و من یه جای دیگه هستم آمار منو بهش بده، دو سه بار که یهو من سر می رسیدم می دیدم که داره ازش می پرسه در موردم و بعد کلی هول می شد. اینقد کارهای زیز زیرکی و بدجنسی و متلک و کنایه بهم می زد وقتی تنها می شدیم، دخترش هم باهاش همراه شده بود، بعد که اعتراض کردم و جوابشو دادم دیگه هی به همه گفت که من حساسم و مریضم که در موردش دارم بدفکری می کنم. به شدت به تحصیلات ، چهره ، موقعیت خانوادگی و حتی خواهر خوب داشتنم حسادت می کنه،. اصلا اگه بگم مثنوی هفتاد من میشه!!