2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
انشالله موفق تر بشی عزیزم - دقیقا مثل من ، من روزی که شوهرم اومد خواستگاری نه ماشین داشت نه خونه ، و ...

همچنین عزیزم عشقتون پایدار بله باید همیشه طرف رو بسنجیم اولش با چشم باز انتخاب بکنیم ۵۰درصدش حله بقیه اش همش همدلی و سازش زوجین هست منم شوهرم اولش فقط یه ماشین داشت شکر خدا الان همه چی داره چون شغلش آزاده باپدرش تو یه مغازه با سرمایه جدا کار میکردن چه بسا که اطرافین میگفتن از پدرش میخوره ولی شکر خدا الان خودش مغازه وخونه وماشین داره خدا به همه جونا کمک کنه به همه خواسته هاشون برسن

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنین عزیزم عشقتون پایدار بله باید همیشه طرف رو بسنجیم اولش با چشم باز انتخاب بکنیم ۵۰درصدش حله بقی ...

انعطاف پذیری کم شده ، سازش کم شده ، ذهن ها همش درگیر چیزهای الکی که مثلا فلان خواهر شوهرم چی گفت و.....ما هیچوقت کم نیاوردیم دست به دست هم دادیم و پیش رفتیم ، خیلی وقت ها هم خوردیم زمین ، ولی خداروشکر پاشدیم ، هدفامونو هرسال اول سال مینویسم و باهم تلاش میکنیم برا رسیدنش

خب اگ عشق واقعی باشه چی؟اونوقت کدوم

عزیزم همونی که دوسش داری رو هم با چشم عقل بسنج ببین عرضه پول درآوردن حمایت همسر رو داره؟ بهت احترام میزاره پشتت هست هرچی پیش بیاد وشمام همینطور اونوقت معلومه که زندگی با چنین عشقی بهشت میشه همه چیز به پول نیس درسته خیلی مهمه ولی همیشه ام عشق واحترام نمیاره 

انعطاف پذیری کم شده ، سازش کم شده ، ذهن ها همش درگیر چیزهای الکی که مثلا فلان خواهر شوهرم چی گفت و.. ...

بهترین کار همینه... ماهم کلا سختی زیاد کشیدیم وکلی انرژی منفی از اطرافیان حتی نزدیکان الان دیگه دور همه رو خط کشیدیم به انرژی منفی کسی توجه نمیکنیم فقط با یه فرمون میریم جلو به امید روزای بهتر

بهترین کار همینه... ماهم کلا سختی زیاد کشیدیم وکلی انرژی منفی از اطرافیان حتی نزدیکان الان دیگه دور ...

زندگی همینه ، اگه دونفری که باهم زندگی میکنن هدفشون مشترک باشه و پشت هم باشن ، شک نکن پیشرفت میکنن ، بخدا باورت نمیشه من فکرشم نمیکردم امسال ماشینی بخریم که دوسال پیش فکرشم تو ذهنمون خطور نمیکرد